Velg visning:
Du har valgt:

Monitor Audio – prisvinnende høyttalere


Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

Monitor Audio IA40-3 Installasjonsforsterker 3ch
Kjøp
42%
2 995,-
Før: 5 195,-
1


Allsidig Hi-Fi fra Monitor Audio


Monitor Audio lager tradisjonsrike hi-fi høyttalere som har svært gode allround kvaliteter. De spiller alt fra Beethoven til Rammstein med overbevisning og finesse. Monitor Audio leverer et bredt spekter av høyttalere, alt fra rimelige budsjetthøyttalere til påkostede High-End konstruksjoner som leverer store lydopplevelser. Hver serie har matchende senter, bakhøyttalere og subwoofere, slik at du kan bruke høyttalerne til både musikk og surround.


Høyttalere til innbygging


Monitor Audio er vår største produsent av høyttalere for innbygging, og vårt foretrukne valg når vi skal installere skjult lyd. Monitor Audio har et svært bredt utvalg som gjør det mulig å finne den modellen som passer akkurat ditt behov. De har til og med innbyggingshøyttalere med ferdig montert bakkasse , slik at du i størst mulig grad er garantert å få god lyd (ikke så vanlig å finne fra andre produsenter).