MONITOR AUDIO

PRISVINNENDE HØYTTALERE

Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.


Allsidig Hi-Fi fra Monitor Audio


Monitor Audio lager tradisjonsrike hi-fi høyttalere som har svært gode allround kvaliteter. De spiller alt fra Beethoven til Rammstein med overbevisning og finesse. Monitor Audio leverer et bredt spekter av høyttalere, alt fra rimelige budsjetthøyttalere til påkostede High-End konstruksjoner som leverer store lydopplevelser. Hver serie har matchende senter, bakhøyttalere og subwoofere, slik at du kan bruke høyttalerne til både musikk og surround.


Høyttalere til innbygging


Monitor Audio er vår største produsent av høyttalere for innbygging, og vårt foretrukne valg når vi skal installere skjult lyd. Monitor Audio har et svært bredt utvalg som gjør det mulig å finne den modellen som passer akkurat ditt behov. De har til og med innbyggingshøyttalere med ferdig montert bakkasse , slik at du i størst mulig grad er garantert å få god lyd (ikke så vanlig å finne fra andre produsenter).

Hva ser du etter?

BRONZE

SILVER

GOLD

PLATINUM

MASS

RADIUS

INNBYGGING


Monitor Audio Bronze


Monitor Audio Silver


Monitor Audio Gold


Monitor Audio Platinum


Monitor Audio Radius


Innbygging


Alle produkter