KEF

EXCELLENCE IN SOUND

 

KEF har siden 1961, fra sitt hjem i Storbritannia, laget bemerkelsesverdige prisvinnende høyttalere. Fra sin banebrytende Uni-Q-teknologi til deres mesterverk LS60 Wireless. KEF eksisterer for å fylle rom med musikk slik den ble laget for å bli hørt, for å bevege sjeler med virkelige og autentiske lydlandskap.

 

KEF - Britisk hi-fi siden 1961        KEF - historien siden 1961

 

KEF er oppkalt etter Kent Engineering and Foundry der historien vår begynte. Grunnleggeren  Raymond Cooke ble drevet frem av en kjærlighet til musikk og en motstand av å inngå kompromisser, og han utnyttet teknologien ved hver sving for å sikre KEFs posisjon i forkant av lydbransjen.

En liste over gjennombrudd strekker seg nå over mer enn et halvt århundre. Både patenter og akademiske artikler vitner om tiår med konsekvent fremgang, fra tidlig bruk av syntetiske materialer til referanseserien som påvirker bransjestandarder den dag i dag. KEFs insistering på fortreffelighet er i hjertet bedriften, som tiltrekker seg verdens mest begavede akustiske ingeniører til å bli med i jakten på det ypperste av lyd.

 

Trådløse høyttalere

Subwoofere

Alle produkter

KEF KF92 Subwoofer 2 x 9"
Kjøp
27 990,-
green-stock-icon2
KEF S1 - Hvit (DEMO) Gulvstativ til KEF LSX høyttaler
Kjøp
25%
2 990,-
Før: 3 990,-
green-stock-icon1
KEF S1 - Sort (DEMO) Gulvstativ til KEF LSX høyttalere
Kjøp
25%
2 990,-
Før: 3 990,-
green-stock-icon1