Velkommen til Soundgarden Forus

 

Spesialister på lyd og bilde

 

 
Velkommen til Soundgarden på Forus hvor du finner vårt vanlige sortiment i tillegg til et utvidet utvalg av eksklusive high-end produkter fra produsenter som Sonus Faber, Audio Research og Chord Electronics m.m. Produktene kan oppleves i egne lytterom og demonstreres av våre entusiastiske kollegaer. Vi byr på opplevelser med gåsehud-garanti. Velkommen innom!

 

Besøksadresse: Åpningstider:  
Luramyrveien 1    
4313 Sandnes Mandag: 11:00 - 18:00
  Tirsdag: 11:00 - 18:00
  Onsdag: 11:00 - 18:00
Telefon: Torsdag: 11:00 - 18:00
47 97 90 45 Fredag: 11:00 - 18:00
  Lørdag: 10:00 - 15:00
E-post: Søndag: Stengt
forus@soundgarden.no    

 

Soundgarden Forus - high-end flagship store

 

Soundgarden Forus er Rogalands ledende forhandler av høyttalere, forsterkere, streaming, skjult lyd, hjemmekino, hodetelefoner, TV og projektor.


Hos Soundgarden Forus har vi tilsammen over 50 års erfaring med lyd og bilde og unik kompetanse på produkt, installasjon, akustikk og kalibrering. Vi er eneste butikk i Skandinavia som er ISF level III sertifisert for bildekalibrering. Vi har lang og bred erfaring med custom install og tilpassede løsninger i alle prisklasser: Både når det gjelder «usynlig» lyd i hele hus, lydoppsett for butikker, kvalitetslyd i hager og uteområder og avanserte og optimaliserte kinorom.


Vi på Soundgarden Forus har også et utvidet sortiment av de aller beste produktene, det vi kaller High End. Her kan du oppleve det ypperste av streamere, D/A-konvertere, både rør og transistor-forsterkere i tillegg til det beste av høyttalere fra både England, Italia og USA.

 

  • Vi tilbyr kun produkter som lever opp til våre krav til ytelse og kvalitet. 
  • Vi hjelper deg med løsninger tilpasset ditt behov.
  • Vi gjør det enkelt for deg å gjøre gode valg.
  • Vi tilbyr montering og kalibrering
  • Vi sammarbeider med ledende lokale håndverkere om du trenger hjelp til en større installasjon
  • Vi tilbyr gratis befaring


Kom innom vår butikk for en stor lydopplevelse.

 

Odd  Kåre, Daniel og Atle ønsker deg velkommen.Ansatte_Forus

Opplev ekslusiv high-end hos Soundgarden Forus

 

I vår flag ship store kan du oppleve high-end lydprodukter som er håndplukket for å gi deg den ultimate lytteopplevelsen. Vi har fokus på kvalitet og er stolte av å kunne presentere noen av de beste merkene innen high-end segmentet. Klikk på lenkene under for å lese mer om noen av våre profilerte produsenter eller kom innom butikken for en lytteopplevelse utenom det vanlige.

Sonus_Faber

Audio_Research

Chord_Electronics

Monitor Audio

Klipsch

Electrocompaniet

Cambridge Audio

Aurender

Sonus Faber

Sonus Faber er håndlagde italienske høyttalere, med et sterkt fokus på kreativ teknikk og banebrytende design. Hvert Sonus Faber-produkt, tar deg som lytter inn i en verden med langvarig tradisjon, italiensk kultur og håndverk. Sonus Faber kjennetegnes av sin varme og naturlige lyd, som rett og slett bare må oppleves.


Hos Soundgarden Forus kan du i tillegg til Lumina, Sonetto og Olympica Nova serien også lytte til Amati Homage og Electa Amator III.


Audio Research

Audio Research er en av de eldste produsentene av amerikansk lyd og er spesielt kjent for sine high-end rørforsterkere. Gjennom 50 år har de satt nye standarder innen lydkvalitet, teknologi og design. Selskapet har i dag et bredt sortiment av rørbaserte produkter bestående av integrerte forsterkere, for og effektforsterkere, Riaa-trinn og D/A konvertere/CD-spillere.


Hos Soundgarden Forus kan du lytte til Audio Research VSI75 VT, REF 6 SE VT og REF 80 SE VT.


Chord Electronics

Chord Electronics Ltd er en britisk produsent av High-end lydprodukter. Dette er hi-fi designet, konstruert og produsert i Storbritannia med et fokus på å levere lyd, helt uten begrensninger, for å gjengi musikk akkurat slik artisten selv ønsket. Etter mange år med produksjon til profesjonelle lydstudioer leverer nå Chord Electronics til det private markedet, slik at nettopp du kan oppleve profesjonell lyd i verdensklasse.


Hos Soundgarden Forus kan du lytte til Chord Hugo TT 2, Mscaler, Dave og Ultima 6.

 

Monitor Audio

Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.


Hos Soundgarden Forus kan du i tillegg til de vanlige høyttalerseriene fra Monitor Audio, også lytte til high-end høyttaleren Platinum 500 II.

 

Klipsch

Klipsch er en av verdens største høyttalerprodusenter, og er spesielt kjent for sine hornhøyttalere. Hos Soundgarden Forus finner du en skikkelig godbit, nemlig Klipschorn. Klipschorn er sannsynligvis verdens lengst produserte kommersielle høyttaler og har vært i produksjon siden 1946, nå i sin sjette utgave. Høyttaleren er en av svært få høyttalere i verden der hele høyttaleren er basert på horn-prinsippet. 


Er du lei av kjedelige høyttalere som ligner på hverandre, eller ganske enkelt vil ha en musikkopplevelse uten om det vanlige? Kom innom for en lytt da vel!


Electrocompaniet

Electrocompaniet er ikke bare Norsk, men blir utviklet og produsert på Tau utenfor Stavanger. For de fleste som er litt interessert i Hi-Fi er Electrocompaniet et navn man kjenner til, og vi er stolte over å kunne vise de beste produktene fra vår lokale Hi-Fi legende i butikken vår på Forus. Her kan du oppleve de berømte Nemo blokkene i tillegg til andre modeller i Electrocompaniets Classic serie.


Cambridge Audio

Cambridge Audio har vært en innovativ Hi-Fi produsent i over 50 år. De laget bl.a den første forsterkeren med ringkjernetrafo, som siden har blitt en standard i bransjen, bare for å nevne en av mange banebrytende innovasjoner. 


Cambridge Audio sin high-end serie heter Edge. Hos Soundgarden på Forus kan du lytte til Cambridge Audio Edge W og Edge NQ.


Aurender

Aurender lager de ultimate streamerne. Produktene har svært høy byggekvalitet, og gir deg et intuitivt brukergrensesnitt som er lett å forstå og responderer lynraskt på dine kommandoer. Med high-end lydkvalitet kan du nyte musikk fra strømmetjenester som Tidal, Spotify og Qobuz i tillegg til å kunne lagre din egen musikk på intern harddisk eller på ditt lokale nettverk.

 

Hos Soundgarden Forus kan du lytte til Aurender A10 og N100.

Besøk vår butikk på Forus og la deg begeistre av lyd i verdensklasse

Rega Planar 10 demonstreres på SG Forus

Rega Planar 10

Soundgarden Forus Klipsch Forte

Soundgarden Forus demorom

Soundgarden Forus Electa Amator

Soundgarden Forus Amati

Soundgarden Forus high-end lyd

Soundgarden Forus demonstrerer Sonus Faber

Sonus Faber Amati

Sonus Faber finish

Soundgarden Forus har Klipschorn

Chord Ultima 6

Electrocompaniet støtter Roon

Chord Dave

Chord sin kjølige eleganse

Audio Research rørforsterkere

Audio Research VU-meter

Cabasse

VDH pickup

SA Legend Silverback