Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Velkommen til Soundgarden

 

Kontakt oss

Vårt kundesenter har åpent mandag til fredag mellom klokken 08:00 og 16:00. Alle henvendelser besvares normalt innen 24 timer. 

Henvendelser som er mottatt i helgen vil bli besvart påfølgende mandag.
 

E-post: kundeservice@soundgarden.no

Telefon: 22 27 22 00
 

I Soundgarden er vi eksperter på lydprodukter og alt som hører til. Vi er stolte av å tilby markedets beste utvalg av hodetelefoner og et rikt utvalg av kvalitetsprodukter innen lyd og bilde.

Vi har kompetente og engasjerte medarbeidere som hjelper med løsninger tilpasset ditt unike behov. Vi tilbyr bare de produktene som lever opp til våre høye krav til ytelse og design, det gjør det enklere for deg å velge. Er du opptatt av kvalitet og ønsker personlig service, er  Soundgarden stedet for deg. Kom innom for kjøpshjelp fra en av våre kompetente ansatte, eller handle det du har bestemt deg for rett fra nettbutikken.

Lik pris i butikk og på nett

Vi har like priser i vår nettbutikk som i alle våre butikker slik at du trygt kan velge hvor du vil handle. Gjelder ikke ved lokale tilbud i begrenset antall.

Vi tilbyr mer enn bare produkter

Soundgarden selger ikke bare produkter. Det vi egentlig tilbyr er god rådgivning innenfor lyd & bilde. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen produkter som er tilpasset deg og din brukssituasjon. Ved å lage en rask skisse av stuen eller hjemmet ditt kan vi planlegge god organisering og plassering av ulike komponenter.

Vi hjelper deg hjemme—Gratis hjembefaring*

Vi kan gjerne komme hjem til deg og vurdere hva som vil gi den beste lyd- og/eller bildeopplevelsen hos nettopp deg. Dette gjør vi helt gratis.

Det er slett ikke alle som liker å sette opp anlegget selv når de kommer hjem og vi hjelper deg mer enn gjerne også med dette. Blant annet for å sikre at anlegget fungerer på best mulig måte med best mulig lyd når det tas i bruk.

*Gjelder utvalgte butikker.

Lyd er viktigere enn man tror

Lyd er en større del av dagliglivet enn man kanskje tenker over. Snart er det høyttalere eller lydløsninger i alle rom, vi har radio i bilen og hodetelefoner på øret både på reise og til trening.

Det er generelt økende interesse for musikk, tenk bare på antallet sangkonkurranser på TV. Streaming gjør musikk dessuten mye mer tilgjengelig enn før.

Og musikk er følelser som formidles med sjel. Det er derfor ikke tilfeldig hvilke produkter du finner i en Soundgarden-butikk.

Ta lyttetesten

Vi inviterer deg til å komme innom en av våre butikker for en sterk lydopplevelse. Vi garanterer gåsehud.

Våre kunder er våre venner

Vi liker å tenke på våre kunder som våre venner og ønsker å gi gode råd tilpasset ulike behov. Målet er fornøyde kunder som kommer tilbake. Fordelen ved å handle i vår nettbutikk fremfor andre nettbutikker er at du kan få gode råd av våre kompetente medarbeidere ute i butikkene underveis i din beslutningsprosess – og deretter handle hvor du vil.