PANASONIC

PROFFENES VALG

Panasonic er en Japansk elektronikkprodusent, spesielt kjent for sine klasseledende TV-er og Blu-ray spillere. Selskapet ble grunnlagt i 1918 og har i løpet av sin lange og rike historie blitt et verdenskjent selskap som produserer alt fra oppladbare batterier til TV-er og kameraer. 

Hva ser du etter?

TV

Blu-Ray-spiller


Panasonic – eksperter på bildekvalitet


Helt siden flatskjermene kom på markedet har Panasonic vært en seriøs produsent som leverer produkter med enestående kvalitet. Etter at Pioneer la ned sin sagnomsuste Plasma avdeling kjøpte Panasonic flere av Pioneers patenter og overtok ingeniørstaben som den gang lagde det som utvilsomt var verdens beste TV-er. Dermed overtok Panasonic «tronen» og er fremdeles ansett for å produsere verdens beste TV-er. Panasonic leverer displayer til Hollywood filmstudioer, og er proffenes valg for å vise korrekt bilde.

 

OLED - TV i toppklasse


Panasonics beste OLED-skjerm er ansett for å være en av de beste skjermene på markedet i dag. Skjermen benytter et proff-panel som kan gi vesentlig høyere lysstyrke enn sine konkurrenter, og dermed vise et mer kontrastfylt bilde med flere nyanser og detaljer.
 


TV


Blu-ray-spiller


Alle produkter