PANASONIC

PROFFENES VALG

Panasonic er en Japansk elektronikkprodusent, spesielt kjent for sine klasseledende TV-er og Blu-ray spillere. Selskapet ble grunnlagt i 1918 og har i løpet av sin lange og rike historie blitt et verdenskjent selskap som produserer alt fra oppladbare batterier til TV-er og kameraer. 

 

Selskapet hadde i Japan og andre deler av Asia startet med å produsere elektriske komponenter og apparater som lysarmaturer, motorer, elektriske strykejern, trådløse utstyr og dets første vakuumrør. 

Matsushita, eieren av Panasonic, reiste til USA i 1961. Der møtte amerikanske forhandlere. Selskapet begynte å produsere TV-apparater for U.S.A. Etter som de utviklet, og utvidet sin rekkevidde, begynte de å produsere masse elektroniske utstyr 

 

Selskapet er mest kjent sine store satsing på forskning og utvikling; i tillegg til sine hoved forskningslaboratorier, støttes hver Panasonics produksjonsavdeling av sitt eget forskningsteam. Hovedtyngden av selskapets omsetning kommer fra utenlandske markeder iblant annet Europa og Nord-Amerika. Det dem er kjent for å lage er en rekke med apparater som Tver, hodetelefoner, DVD, hodetelefoner og andre elektroniske utstyr. 

Hva ser du etter?

TV

Blu-Ray-spiller


Panasonic – eksperter på bildekvalitet


Helt siden flatskjermene kom på markedet har Panasonic vært en seriøs produsent som leverer produkter med enestående kvalitet. Etter at Pioneer la ned sin sagnomsuste Plasma avdeling kjøpte Panasonic flere av Pioneers patenter og overtok ingeniørstaben som den gang lagde det som utvilsomt var verdens beste TV-er. Dermed overtok Panasonic «tronen» og er fremdeles ansett for å produsere verdens beste TV-er. Panasonic leverer displayer til Hollywood filmstudioer, og er proffenes valg for å vise korrekt bilde.

 

OLED - TV i toppklasse


Panasonics beste OLED-skjerm er ansett for å være en av de beste skjermene på markedet i dag. Skjermen benytter et proff-panel som kan gi vesentlig høyere lysstyrke enn sine konkurrenter, og dermed vise et mer kontrastfylt bilde med flere nyanser og detaljer.
 


TV

Panasonic TX-65MZ2000E 4K OLED 65"
Kjøp
19%
38 888,-
Før: 47 990,-
green-stock-icon2
Panasonic TX-65MZ1500E 4K OLED 65"
Kjøp
5%
39 990,-
Før: 41 990,-
grey-stock-icon

Blu-ray-spillere


Alle produkter