ROKSAN

DESIGNET OG KONSTRUERT I STORBRITANNIA

Roksan ble grunnlagt i 1985 av Tufan Hashemi og Touraj Moghaddam, begge nyutdannede ved University of London, Imperial College London og Queen Mary College. Selve navnet Roksan er stammer fra navnet til Roxana, datter av den persiske kong Darius. Dette gjenspeiler den persiske arven og røttene til både Hashemi og Moghaddam. Ikke overraskende har mange av Roksans produktnavn referanser til navn på byer, steder og kjente personer i Persia.

Hva ser du etter?

ATTESSA

Tilkobling gjort enkelt

Roksan Attessa Integrert forsterker

Roksans hi-fi konsepter forbløffet bransjen da de ble demonstrert for første gang på hi-fi-messen i 1985, hvor Xerxes-platespilleren ble lansert. Selskapets design fortsetter den dag i dag å sette høy standard for high-end musikkgjengivelse og Roksan er også fortsatt en ekte innovatør og utvikler av high-end vinylavspilling. Kombinasjonen av innovasjon, lydkvalitet og pålitelighet har gitt Roksan et solid rykte

I november 2016 kjøpte den britiske høyttalerprodusenten Monitor Audio opp Roksan. Med Monitor Audio vil Roksan revidere og foredle nåværende produkter, men selvfølgelig også utvikle nye innovative produkter. Selskapet vil kunne tilby suverene kombinasjoner av prisvinnende elektronikk og høyttalere designet for å utfylle hverandre perfekt. Med oppkjøpet av Roksan har Monitor Audio et tydelig mål om å ytterligere forbedre produktene til begge merkene.

Roksan Attessa platespiller

Roksan Made in Britain

 

 

 


Alle produkter