Monitor Audio Hyphn - Heritage green High-end gulvstående høyttalere

Monitor Audio Hyphn - Heritage green

High-end gulvstående høyttalere

Opplev enestående lydkvalitet med Hyphn, Monitor Audios mest avanserte høyttaler noensinne. Med et unikt design, sofistikerte materialvalg og banebrytende teknologi leverer Hyphn en imponerende lydopplevelse. Bygget med presisjon og lidenskap, er Hyphn designet for å være et visuelt statement og et akustisk mesterverk.

Varenr: 120587
1 090 000,-
-+
grey-stock-iconInnkommende (20 dager)
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Hyphn representerer det ypperste innen lydteknologi og design, et ekte uttrykk for Monitor Audios visjon og ekspertise. Denne høyttaleren er resultatet av en kompromissløs tilnærming til både lydkvalitet og estetikk, skapt gjennom tett samarbeid mellom designere og ingeniører. Hyphn er ikke bare en høyttaler, men en akustisk og visuell opplevelse som overgår det meste på markedet. Bygget med fokus på de fineste detaljer, fra de eksklusive materialene til den avanserte teknologien, leverer Hyphn en lydopplevelse uten sidestykke.

 

 

 

 

 

Kabinettet til Hyphn er konstruert av et komposittmateriale som kombinerer akryl, mineraler og naturlige pigmenter, og gir en sømløs og robust struktur. Dette materialet er ikke bare estetisk tiltalende, men også funksjonelt overlegen, da det reduserer uønskede vibrasjoner og sikrer en ren lydgjengivelse. Med en innebygd punktkilde-driverarray og kraftige 8-tommers bassdrivere, gir Hyphn en dyp, detaljert og presis lyd som fyller rommet uten anstrengelse.

 

 

 

 

 

Hyphn er utstyrt med Monitor Audios unike M-Array-teknologi, som kombinerer seks mellomtone-drivere med en høypresisjons MPD III transduser. Denne konfigurasjonen gir en utrolig akustisk klarhet og en bred lydscene, som gjør det mulig å nøyaktig lokalisere instrumenter og vokaler. Hver komponent er nøye utvalgt og optimalisert for å minimere forvrengning og maksimere ytelsen, slik at du kan nyte musikk og film med enestående detaljrikdom og nøyaktighet.

 

 

 

 

 

Tilgjengelig i tre finisher – Matte Heritage Green, Matte Black og Pure Satin White – er Hyphn et visuelt statement med en kraftfull tilstedeværelse. Produsert i Storbritannia ved Monitor Audios hovedkvarter i Essex, er Hyphn et bevis på eksepsjonelt britisk håndverk og design.

 

 

Kundeanmeldelser
247766