SYSTEM AUDIO

COOL SCANDINAVIAN LOUDSPEAKERS

System Audio, eller bare SA som de også kalles, er en dansk høyttalerprodusent som produserte sin første høyttaler i 1984. SA er et av de merkene som har vært med oss lengst, helt siden vi i Soundgarden begynte å selge Hi-Fi i 1994 (den gang het vi Hi-Fi Center kjeden). Det har nok litt å gjøre med at SA har en lydfilosofi som ligger veldig i vårt blod, nemlig at musikk skal være gøy og engasjerende å høre på. «Gøy» og «engasjerende» er jo litt ukvantifiserbare begreper, men for System Audio sin del er det spesielt deres hurtighet og dynamiske egenskaper som gir de X-faktoren. Ved å benytte flere små, hurtige elementer får du en høyttaler som reagerer ultrapresist og umiddelbart på musikksignalet, slik at lyden blir svært stram og lettbeint. Høyttaleren sprer lyden bedre slik at du ikke må sitte i «sweetspot» for å ha best lyd og høyttaleren er enklere å integrere i de fleste rom.

Hva ser du etter?

LEGEND

SAXO

AIR

Legend Silverback

 

De mest spennende høyttalerne fra System Audio er SA Legend Silverback, som er aktive trådløse høyttalere. Ikke bare er systemet enkelt og brukervennlig, men lydkvaliteten både konkurrerer med, og gjør ting som ikke er mulig med tradisjonelle hi-fi systemer.


Ved å velge en aktiv høyttaler forenkler du systemet ditt betraktelig. Du trenger bare 2 aktive høyttalere sammen med en trådløs hub, og du har et komplett stereoanlegg. De tekniske fordelene er mange, men de viktigste er en helt annen kraftutnyttelse av forsterkerne, digital signalprosessering (DSP) som gir en kontroll på signalbehandlingen som er i en annen liga og romkorreksjon. God lyd har aldri vært enklere!

 

Legend

System Audio Legend finnes i både aktive og passive varianter. Det er ekstra hyggelig at du kan kjøpe en passiv modell, og siden oppgradere denne til den aktive utgaven.


SA Legend spiller stort og fyldig, takket være elementer med svært lette membraner som har 40% lenger slaglengde enn normalt. Diskanten benytter den patenterte DXT-linsen, som kontrollerer spredningen av lyden, slik at du kan oppleve ren og klar lyd uansett hvor du er i rommet. SA Legend spiller svært engasjerende, slik at du glemmer at du sitter og lytter til god lyd, men bare nyter musikk!

Saxo Active

Saxo

System Audio Saxo gir deg engasjerende lyd til en fornuftig pris. Ved å benytte flere små, men raske elementer spiller høyttalerne svært hurtig og presist, med en bassgjengivelse som er stram og kontant. Det slanke kabinettet gjør høyttalerne meget plasseringsvennlige.

Air

Alle produkter

System Audio Air 9 - Sort DEMO Aktive høyttalere m/HDMI
Kjøp
30%
6 990,-
Før: 9 990,-
green-stock-icon1
System Audio Saxo 6 - stk Vegghøyttaler - Hvit
Kjøp
26%
1 990,-
Før: 2 695,-
green-stock-icon1