SYSTEM AUDIO

COOL SCANDINAVIAN LOUDSPEAKERS

System Audio, eller SA som de også liker å kalle seg, er en dansk høyttalerprodusent som produserte sin første høyttaler i 1984. SA er et av de merkene som har vært med oss lengst, helt siden vi i Soundgarden begynte å selge hi-fi i 1994 (den gang het vi Hi-Fi Center kjeden). Det har nok litt å gjøre med at SA har en lydfilosofi som ligger veldig i vårt blod, nemlig at musikk skal være gøy og engasjerende å høre på. «Gøy» og «engasjerende» er jo litt ukvantifiserbare begreper, men for System Audio sin del er det spesielt deres hurtighet og dynamiske egenskaper som gir de X-faktoren. Ved å benytte flere små, hurtige elementer får du en høyttaler som reagerer ultrapresist og umiddelbart på musikksignalet, slik at lyden blir svært stram og lettbeint. Høyttaleren sprer lyden bedre slik at du ikke må sitte i «sweetspot» for å ha best lyd og høyttaleren er enklere å integrere i de fleste rom.

Hva ser du etter?

Legend Silverback

LEGEND

SAXO ACTIVE

SAXO

Velg mellom passive og aktive høyttalere


System Audio produserer et bredt utvalg av høyttalere, enten du vil ha en passiv høyttaler som du kobler til din forsterker, eller en aktiv høyttaler der forsterkeren er innebygget. Designet er typisk skandinavisk; stilrent og enkelt. Med slanke kabinetter er høyttalerne elegante og møbleringsvennlige.


1.    Legend Silverback - aktive høyttalere
2.    Legend - passive høyttalere
3.    Saxo Active - aktive høyttalere
4.    Saxo - passive høyttalere
 

Legend Silverback

De mest spennende høyttalerne fra System Audio er SA Legend Silverback, som er aktive trådløse høyttalere. Ikke bare er systemet enkelt og brukervennlig, men lydkvaliteten både konkurrerer med, og gjør ting som ikke er mulig med tradisjonelle hi-fi systemer.


Ved å velge en aktiv høyttaler forenkler du systemet ditt betraktelig. Du trenger bare 2 aktive høyttalere sammen med en trådløs hub, og du har et komplett stereoanlegg. De tekniske fordelene er mange, men de viktigste er en helt annen kraftutnyttelse av forsterkerne, digital signalprosessering (DSP) som gir en kontroll på signalbehandlingen som er i en annen liga og romkorreksjon. God lyd har aldri vært enklere!

Legend

System Audio Legend finnes i både aktive og passive varianter. Det er ekstra hyggelig at du kan kjøpe en passiv modell, og siden oppgradere denne til den aktive utgaven.


SA Legend spiller stort og fyldig, takket være elementer med svært lette membraner som har 40% lenger slaglengde enn normalt. Diskanten benytter den patenterte DXT-linsen, som kontrollerer spredningen av lyden, slik at du kan oppleve ren og klar lyd uansett hvor du er i rommet. SA Legend spiller svært engasjerende, slik at du glemmer at du sitter og lytter til god lyd, men bare nyter musikk!

Saxo Active

SA Saxo er den rimeligste høyttalerserien fra System Audio. Stativhøyttaler modellene får du i både aktive og passive varianter. De aktive modellene har en forsterker innebygget, og lar deg koble til både analoge og digitale kilder, så vel som platespiller. Du kan spille trådløst til høyttalerne via Bluetooth fra din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin. Ønsker du enda fyldigere lyd kan du koble en subwoofer til subwooferutgangen.

Saxo

System Audio Saxo gir deg engasjerende lyd til en fornuftig pris. Ved å benytte flere små, men raske elementer spiller høyttalerne svært hurtig og presist, med en bassgjengivelse som er stram og kontant. Det slanke kabinettet gjør høyttalerne meget plasseringsvennlige.