ISOACOUSTICS

GI LYDEN ET LØFT

IsoAcoustics har utviklet og produsert dempe og avkoblingsprodukter siden 2012. I løpet av kort tid har selskapet vokst til en stor internasjonal produsent med distribusjon i over 70 land. IsoAcoustics sin patenterte teknologi gir produktene de plasseres under en svært effektiv mekanisk avkobling mot underlaget. Ved å kontrollere og dempe resonanser, sørger IsoAcoustics for at produktene kan yte sitt beste, uten at energien forsvinner i underlaget eller at vibrasjoner forstyrrer komponentene i produktet. IsoAcoustics lager produkter som kan settes under høyttalere, subwoofere, elektronikk og platespillere.

 

Hva ser du etter?

Gaia

Gaia Titan

Orea

ZaZen


1. Gaia


IsoAcoustics Gaia er dempeføtter som er beregnet for plassering under høyttalere. Isolasjonsføttene er en todelt konstruksjon, med et helstøpt hus i stål og viskoelstisk gummi, som fungerer som en sugekopp mot underlaget. Hver modell har en nøye utregnet form, tykkelse og hardhet, som er tunet for å håndtere et gitt vektområde.


Hvert sett inneholder 4 sett med føtter, slik at du kan velge om dempeføttene skal brukes under en subwoofer, eller et par høyttalere ved å kjøpe 2 sett.


 

2. Gaia Titan


IsoAcoustics Gaia Titan benytter akkurat den samme teknologien som Gaia, men er konstruert for å brukes med de mest ekstreme høyttalerne. Det betyr at de håndterer svært høy vekt, og har et kraftigere chassis for å møte disse vektbelastningene. Theis, som er den minste modellen håndterer høyttalere opptil 145 kg, mens Cronos, som er den største modellen kan brukes under høyttalere som veier opptil 280 kg.


 

3. Orea


IsoAcoustics Orea er isolasjonspucker som bærer med seg all den gode teknologien fra dempeføttene Gaia, men passer enda bedre til elektroniske komponenter, platespillere og bokhyllehøyttalere. Når du spiller musikk, vil nødvendigvis vibrasjoner forplante seg i rommet og videre til komponentene. IsoAcoustics Orea er med på å dempe disse resonansene, slik at de ikke forplanter seg videre til produktene de står under.

IsoAcoustics ZaZen


 

4. ZaZen


IsoAcoustics ZaZen er rimelige isolasjonsplattformer, som effektivt demper vibrasjoner og gir dine komponenter best mulig arbeidsbetingelser. Plattformen er laget med HDF som har tett masse, og benytter IsoAcoustics patenterte todelte avkoblingsføtter. IsoAcoustics ZaZen passer fint under elektroniske komponenter eller platespillere.


Alle produkter