Velg visning:
Du har valgt:

Ruark Audio - elegant design møter god lydkvalitet

Ruark Audio er et britisk, familieeid selskap som holder til i Essex, utenfor London. Selskapet ble grunnlagt i 1985 og har drevet med utvikling av DAB-radioer siden 2006. Ruark gir deg en unik kombinasjon av lydkvalitet og et elegant design som kler de fleste hjem.

Høyttalerprodusenten som ble en radioprodusent

 

Her i Norge er Ruark først og fremst kjent som en produsent av gode DAB-radioer, men de har sine røtter som en anerkjent engelsk høyttalerprodusent. Parallelt med å lage høyttalere var Ruark også den engelske distributøren av et annet merke som er godt kjent for oss nordmenn, nemlig Tivoli Audio. England var veldig tidlig ute med å utvikle sitt DAB-nett, men for Tivoli Audio tok det veldig lang tid å utvikle en DAB-radio. Så lang tid at Ruark til slutt gikk lei av å vente. De kunne jo lage høyttalere og elektronikk, så hvorfor ikke lage DAB-radioer også selv? Resten er som man sier historie, og Ruark er i dag kjent for sine DAB-radioer av høy kvalitet.

 

 

Ruark har elegant design

 


Radioer med god lyd


At Ruark er en høyttalerprodusent er noe du hører når du lytter til en Ruark radio. De tenker som en høyttalerprodusent når de designer sine kabinetter, og de utvikler sine egne høyttalerelementer for å sikre at lyden i radioen blir best mulig. Radiomottakeren er også svært god, og skal du ha radioen på hytta der det er litt dårlige mottakerforhold er sjansen for at du lykkes med å ta imot radiosignaler best med en Ruark radio. En unik kombinasjon av lydkvalitet, teknikk og ikke minst estetisk design har gjort at Ruark R1 er blitt omtalt i The Sunday Telegraph som "the Aston Martin of DAB radios" og i Tatler Magazine som "simply the most beautiful radio in the world".

 

 

Ruark R3 kler de fleste stuer

 

Relevante produkter