Angrerett og retur

Angrerett i 14 dager

I følge Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Informasjon om Angrerettsloven vedlegges ordrebekreftelsen ved bestilling på Internett.

Om du benytter angreretten står du for returfrakten. Øvrige kostnader som varens pris og frakt fra Soundgarden til deg tilbakebetales. 
Angreretten bortfaller dersom varen ikke kan returneres i samme stand og mengde, og skaden eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. Angrerettloven gjelder ikke for bedriftskunder.

 

Bytterett i 30 dager

Ubrukt og uåpnet produkt kan byttes i andre produkter innen 30 dager fra den datoen varen er levert.

 

Produkter hvor angreretten bortfaller

Brukte ørepropper kan ikke returneres innenfor angreretten av hygieniske årsaker. Heller ikke pickuper og stifter til platespiller. Dersom forseglingen på emballasjen ikke er brutt, kan du angre kjøpet.

En del produkter som normalt ikke lagerføres, regnes som spesialbestillinger og faller ikke inn under angreretten. Med dette menes det at vi tar varen inn på lager kun fordi det foreligger en ordre på produktet. I slike tilfeller vil du få tydelig beskjed om dette på ordrebekreftelsen fra Soundgarden.

I utgangspunktet er det ingen begrensning på hvor ofte eller hvor mange produkter du kan returnere, men merk at returretten kan bortfalle ved gjentagende misbruk.

 

Retur av varer

Fyll ut angreskjemaet som ble levert sammen med ordrebekreftelsen på e-post. Skjemaet må vedlegges når varen sendes i retur.

Ved retur skal alltid følgende adresse benyttes:

 

Soundgarden HI-FI AS
Ole Deviks vei 6C

0666 Oslo

 

Soundgarden benytter flere forskjellige distributører ved utsendelse av varer. En vare som returneres skal ikke under noen omstendigheter returneres til noen av disse, men kun til den ovenstående adressen. Blir varen returnert til en annen adresse, så kan dette medføre forsinkelser på tilbakebetaling.

Om du velger å benytte deg av din angrerett, skal produktet være i vesentlig uforandret stand, det vil si ikke ødelagt eller skadet. Husk at du står for transportrisikoen tilbake til oss. Vær nøye når du pakker ned produktet, og bruk alltid original produktkartong/produktemballasje og medfølgende innpakkingsemballasje, samt evt. ytterkartong eller minst likeverdig fraktemballasje som varen ble levert med. Ta derfor vare på all original emballasje og kartonger særlig de 14 første dagene under din angrerettsperiode. Varen skal returenes komplett. Det innebærer at alt tilbehør som f.eks. fjernkontroll, bruksanvisning, batterier m.m. skal inngå i returen. 

Vi anbefaler å bruke Norgespakke fra Posten ved retur, du vil da motta et sporingsnummer og pakken er forsikret med transportskade. Husk å ta godt vare på kvitteringen. 


Soundgarden forbeholder seg retten til å debitere en selvkostnadspris for manglende deler ved en ikke-komplett retur til oss. Manglende fjernkontroll debiteres med kr. 500,-. Vi tar ikke imot pakker som sendes i postoppkrav.