Angrerett og retur


På alle varer som handles i nettbutikken har du i følge angrerettloven 14 dagers angrerett. Produkter på tilbud har like garantier og vilkår som nye produkter dersom ikke annet er oppgitt.

 

Om du ønsker å benytte deg av angreretten og sende en vare i retur, fyller du ut angreskjema som du mottok på epost sammen med ordrebekreftelsen og sender varen til vår returadresse i Oslo.

 

Det er viktig at du henter ut varen, slik at du kan returnere den til riktig adresse. Varer skal aldri sendes i retur til andre adresser enn oppgitt under, om dette ikke er avtalt på forhånd med vårt kundesenter.
Ved benyttelse av angreretten står kunden selv for returomkostningene.

 

Postadresse ved benyttelse av angrerett
Soundgarden HI-FI AS
Ole Deviks vei 6C
0666 Oslo


Bruk nøytral teip, og ikke skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og innsending er du ansvarlig for varen frem til den er mottatt hos returavdelingen.
Når du skal returnere eller bytte skal varen være som ny og returneres i en uskadd originalforpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med.

 

Refundering av betaling
Har du betalt med kredittkort vil kortutsteder refundere deg beløpet. Du blir kontaktet om vi trenger kontoinformasjon for å kunne refundere deg beløpet. 
Har du valgt faktura som betalingsmåte vil denne annulleres ved retur av alle varene på ordren. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura fra Klarna.