Monitor Audio Gold 50 6G Stativhøyttalere - Ebony Monitor Audio Gold 50 6G Stativhøyttalere - Ebony Monitor Audio Gold 50 6G Stativhøyttalere - Ebony Monitor Audio Gold 50 6G Stativhøyttalere - Ebony

Monitor Audio Gold 50 6G

Stativhøyttalere - Ebony

Den minste modellen i Gold Series 6G. Den er utrolig fleksibel når det kommer til plassering, denne toveismodellen har den nyeste MPD III høyfrekvente transduseren sammen med en HDT, C-CAM 6-tommers mellombassdriver.

Varenr: 120487
27 995,-
-+
grey-stock-iconInnkommende (18 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Monitor Audio Gold 50 G6

Gold 50 6G er en kompakt, høykvalitets bokhyllehøyttaler. Dens diskrete proporsjoner, pluss muligheten til å bruke sammen med ST-2 høyttalerstativet, gjør den til den mest fleksible av alle Gold Series 6G-modellene når det kommer til plassering i ditt rom. Designet for å huse den nyeste MPD III høyfrekvens transduseren og en kraftig 6-tommers mellombassdriver, som begge drar nytte av den nye HDT, C-CAM-kjegleteknologien og enormt kraftige motorsystemer. Gold 50 6G er en fryd som leverer renhet, presisjon og en veldig overbevisende lytting.

Høydepunkter:

  • 2-veis design
  • 1 x MPD III høyfrekvens transduser
  • 1 x 6" mellomtonebass, med HDT, C-CAM membran teknologi
  • Nytt delefilter som utnytter nøye utvalgte kondensatorer
  • Portet kabinett som bruker HiVe II port teknologi
  • Kompatibel med ST-2 Universal Stand

 

Monitor Audio Gold Series - Gull i alle betydninger av ordet

Den helt nye Gold Series 6G er bygget på en R&D-filosofi om å opprettholde en balanse mellom design og teknologi. Den ene har aldri lov til å overmanne den andre, og begge spiller en viktig rolle i å oppfylle Monitor Audio sitt løfte om musikalsk nøytralitet og akustisk åpenhet. De er et vakkert statement, men med perfekt balansert designnøytralitet betyr at de vil gi lytterglede og eierglede i en årrekke! 

 

Gold Series 6G består av seks svært særegne modeller. Hver av dem er laget for å utstråle særpreget og kvaliteten til Gold Series, samtidig som de legger til innovative akustiske teknologier som ikke bare flytter rammen av ytelsen, men øker både kvaliteten på håndverket, lytteglede og eiergleden!

 

MDT III - Det fineste av detaljer blir levert!

Resultatet av en omfattende utviklingsprosess for å foredle og oppnå enda bedre ytelse, den nyeste generasjonen av Monitor Audios MPD III (Micro Pleated Diaphragm)-transduser leverer presis høyfrekvent lyd med større konsistens, klarhet og nøyaktighet. Detaljene som oppnås får musikken til å høres naturtro, skarp og ekte ut. Finjustert for uanstrengt musikalitet.

 

HDT, C-CAM membran - Lett, sterk og kraftfull = den perfekte motoren

Monitor Audio har vært ledende i bransjen innen membraner laget i metall i over 40 år! Den nye generasjonen Gold Series 6G har en helt ny metallkjegleteknologi i form av HDT (Hexagonal Diaphragm Technology). HDT trekker på utformingen av RDT III-membranen som brukes i Hyphn og Platinum-serien, som består av et Nomex honeycomb-lag mellom aluminium- og karbonfiberskinn. Den nye HDT-membranen bruker et sekskantet mønster for å forstyrre symmetrier ved "cone breakup"

Med den nye HDT-, C-CAM membranen, FEA-optimalisert kurv- og Spider design, pluss økt talespolelengde, lever de nye Gold 6Gs 6- og 8-tommers bassdrivere større linearitet, og reduserer forvrengning for renere og punchiere bass. Stivt sikret på plass med et nytt lett chassisdesign i støpt aluminium, gir den den optimale strukturen med maksimal luftstrøm rundt driveren

Helt nytt delefilter design - det reneste av signaler

Gold Series 6Gs delefilter er utviklet ved bruk av kondensatorer av høy kvalitet og har gjennomgått hundrevis av timer med lytting av Monitor Audios akustikkteam. Mange iterasjoner har blitt testet gjentatte ganger for å sikre at det jevneste, reneste lydsignalet leveres til hver driverenhet.

Teknisk info
System:                                   2-veis stativhøyttaler
Frekvensrespons: 44 Hz - 60 kHz In-Room (-6dB), 55 Hz - 60kHz Free Field (-6dB)
Belastning: 130-300 watt
Nominell motstand: 4ohm
Følsomhet: 85 dB SPL (2.83 V/1m, Free-Field)
Delefrekvens: LF/HF: 2.5kHz
Diskant: 1 x MPD III, høyfrekvent transduser
Mellomtonebass element: 1 x 6" HDT C-CAM mellomtonebass
Dimensjoner(HxBxD): 32,0 x 18,5 x 30,3 cm
Vekt: 8,5kg/stk
Alternativer
Kundeanmeldelser
246611