ORTOFON

ET ÅRHUNDRE MED NØYAKTIG LYD

 

Ortofon ble startet i 1918 av to danske ingeniører, Axel Petersen og Arnold Poulsen. Nå er Ortofon et mikro-mekanisk ‘powerhouse’ som produserer verdensanerkjente phono-kasetter. Gjennom historien har Ortofon sørget for store fremskritt i markedet innen Hi-Fi pick-uper.

 

I starten ville danskene utforske muligheten for første-klasses innspilling og utvikling av den første synkroniserte lyd og film systemet i verden. Under primitive forhold, måtte de to danskene sammen med sine ansatte løse flere store utfordringer som var sett på som umulige.

 

Bilde av de to danske utviklerne av Ortofon 

 

I dag er Ortofon enda lokalisert i Danmark og består av rundt 150 ansatte. Ortofon sier at de tar til seg de sterke danske tradisjonene innen akustikk og sitt mangfold av andre high-end produsenter av lyd. Ortofon produserer i Nakskov, sør i Danmark av erfarne operatører med moderne maskineri. Denne måten å produsere på, gjør det mulig for Ortofon å beholde sjarmen av menneskelig håndverk samtidig som produktene innehar en uniform industriell kvalitet. 

 

 

Hva ser du etter?

PICK-UP

STIFT

TILBEHØR


PICK-UP


STIFT


TILBEHØR