PREMIUM HJEMMEUNDERHOLDNING

I nesten 100 år har Loewe produsert produkter som kjennetegnes av rene, presise og elegante former som beholder kvaliteten gjennom hele levetiden. De har bygd sin suksess på en kombinasjon av høyteknologi, prisvinnende design, kvalitet og brukervennlighet. Loewe tilbyr alt fra spektakulære TV-er og lekre lydsystemer til praktiske Bluetooth-høyttalere

Hva ser du etter?

KLANG

BILD

WE.

Bilde med historie

Innlevende surround lyd

Med Loewes klang får du oppleve krystallklar og kraftig 3D-lyd takket være Dolby Atmos og DTS:X-støtte. Atmos Virtual og Virtual X sørger for en imponerende, romfyllende lyd som omringer deg fullstendig. Loewes klang høyttalere har tidløs og elegant design sammen med klasseledende lyd og alle tekniske muligheter og strømmeformater. Klang høyttalerne er laget for å være rundstrålende slik at de fyller rommene med jevn og lineær lyd uansett plassering i rommet. Med støtte for Bluetooth, Spotify og AirPlay er høyttalerne klar for alle strømmeformater og med DTS-Play-Fi er det enkelt å få høyttalerne til å spille sammen eller hver for seg. Lev deg inn og nyt den fantastiske, tredimensjonale og førsteklasses lydopplevelsen fra Loewe. 

God lyd overalt

Min Loewe-App

En app med støtte for alle Loewe og WE. produkter. Opprett din egen Loewe-konto og legg til alle dine Loewe-produkter enkelt via QR-kode eller fra Loewe sin produktkatalog.
Appen er akkurat så intuitiv og enkel som du forventer av Loewe, med full oversikt og kontroll over dine produkter. Her får du tilgang til alle brukermanualer for dine Loewe-produkter, og flerspråklig støtte, på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og nederlandsk. Flere språk vil følge. Med push-varsler holder du deg informert om de siste programvareoppdateringene for dine Loewe-produkter og de nyeste Loewe produktene.
Med Loewe er du trygg og dine personlige data er alltid beskyttet etter de høyeste standarder.

Last ned appen på Android eller iPhone.

Loewe We. - Fremtidsrettet tradisjon

We. fra Loewe er innovative, funksjonelle og intuitive produkter. Designet, brukervennligheten og presisjon ned til minste detalj er kjennetegn ved We. Dette er produkter som bygger på Loewes lange tradisjon, men med en klar orientering mot fremtiden.

We. SEE er smartTV-er med sofistikert teknologi, intuitiv navigering og et friskt og moderne design.

We. HEAR er lydprodukter med lekent design og enestående kvalitet. Her finner du bærbare bluetooth-høyttalere som er skapt for å sette lyd på hverdagen, uansett hvor du måtte befinne deg.


Loewe Klang


Loewe Bild


Loewe We.

Alle produkter

Loewe klang bar i Lydplanke
Kjøp
3 999,-
green-stock-icon1
Loewe Klang bar3 mr Lydplanke
Kjøp
12 990,-
grey-stock-icon