Ortofon 2MR 78 Pickup MM Pickup til Rega Ortofon 2MR 78 Pickup MM Pickup til Rega Ortofon 2MR 78 Pickup MM Pickup til Rega Ortofon 2MR 78 Pickup MM Pickup til Rega

Ortofon 2MR 78 Pickup

MM Pickup til Rega

Ortofon 2MR 78 er en spesialdesignet pickup som er skreddersydd for platespillere og tonearmer som bruker av blant andre Rega, og som matcher deres krav til pickuper med lav formfaktor.

Med sitt smale hus integreres den sømløst uten behov for modifikasjoner eller avstandsstykker under tonearmen, noe som muliggjør rask og enkel montering med kun to skruer.

Varenr: 119730
1 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ortofon 2MR 78

2M 78 har en forbedret motor som gir høy lydgjengivelsesnøyaktighet. Stiftspissen er laget av en sfærisk diamant som er perfekt for avspilling av 78 rpm shellakkplater, som krever en større stiftprofil. Pickup-huset er laget av Hopelex, som sikrer høy stivhet samtidig som uønskede resonanser elimineres. 2M 78 bruker en sammenkoblet utgang for å levere samme utgangssignal fra begge sett med polpinnekontakter. Dette eliminerer effektivt behovet for mono-spesifikt utstyr og gjør det mulig å nyte ekte monolydgjengivelse på hvilket som helst stereo avspillingsanlegg.

2MR: Det nyeste tilskuddet til den velrenommerte 2M-serien

Ortofon 2MR har et spesielt designet pickup-hus tilpasset platespillere og tonearmer som Rega, slik at pickupen matcher deres krav til lave pickup'er. 2MR pickupene integreres sømløst uten behov for modifikasjoner eller avstandsstykker under tonearmen, noe som muliggjør rask og enkel montering med bare to skruer. 2MR gir deg også muligheten til å bytte eller oppgradere kun stiften, uten at du trenger å bytte hele pickup'en.

 

 

Egenskaper for 2MR-serien:


• Lavt pickup-hus eliminerer effektivt behovet for avstandsstykker, skims eller modifikasjoner på platespillere som krever en pickup med lav profil.
• Høytytende motor system med Ortofons unike fire spoler og delt polpinne som leverer en ren, detaljert og autentisk lyd.
• 100% kompatibilitet med 2M-stiftene. Ortofon 2MR bruker de velkjente 2M-stiftene.
• Standard halvtomsmontasje som gjør montering på tonearmen rask og enkel med bare to skruer.
• Komplett utvalg. 2MR dekker alt fra Mono til Premium: 2MR Red til High-end: 2MR Black LVB 250.

Teknisk info
Output voltage at 1 kHz, 5cm/sec
4 mV
Tracking ability at 315Hz at recommended tracking force
70 µm
Compliance, dynamic, lateral
18 µm/mN
Stylus type
Spherical
Tracking force, recommended
1.8 g (18 mN)
Tracking force
1,6-2,0 g (16-20 mN)
Coil wire material
Copper
2MR cartridge weight
6 grams
Reccomended load resistance
47 kOhm
Recommended load capacitance
150 – 300 pF
Tilbehør
Alternativer
2MR Mono MM Pickup til Rega
Kjøp
4 990,-
grey-stock-icon
Kundeanmeldelser
236079