Ortofon 2MR Black LVB 250 Pickup MM Pickup til Rega Ortofon 2MR Black LVB 250 Pickup MM Pickup til Rega Ortofon 2MR Black LVB 250 Pickup MM Pickup til Rega Ortofon 2MR Black LVB 250 Pickup MM Pickup til Rega

Ortofon 2MR Black LVB 250 Pickup

MM Pickup til Rega

Ortofon 2MR Black LVB 250 er en spesialdesignet pickup som er skreddersydd for platespillere og tonearmer som bruker av blant andre Rega, og som matcher deres krav til pickuper med lav formfaktor.

Med sitt smale hus integreres den sømløst uten behov for modifikasjoner eller avstandsstykker under tonearmen, noe som muliggjør rask og enkel montering med kun to skruer.

Varenr: 119729
11 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ortofon 2MR Black LVB 250

2M Black LVB ble lansert for å hedre 250-årsjubileet for Ludwig van Beethovens fødsel i desember 2020. 2M Black er en fantastisk pickup og anses av mange som det ultimate innen MM-pickuper. Så hvorfor skulle vi forsøke å skape noe enda bedre? Fordi perfeksjon ligger i vårt blod. 2M Black LVB 250 oppgraderer den allerede flotte byggekvaliteten til 2M Black med en boron-cantilever og vårt eget Nano Tube suspensjonssystem. Resultatet er en lyd som er så presis og detaljert at du føler at du har latt artisten komme inn i huset ditt og spille rett i stuen din.

2MR: Det nyeste tilskuddet til den velrenommerte 2M-serien

Ortofon 2MR har et spesielt designet pickup-hus tilpasset platespillere og tonearmer som Rega, slik at pickupen matcher deres krav til lave pickup'er. 2MR pickupene integreres sømløst uten behov for modifikasjoner eller avstandsstykker under tonearmen, noe som muliggjør rask og enkel montering med bare to skruer. 2MR gir deg også muligheten til å bytte eller oppgradere kun stiften, uten at du trenger å bytte hele pickup'en.

 

 

Egenskaper for 2MR-serien:


• Lavt pickup-hus eliminerer effektivt behovet for avstandsstykker, skims eller modifikasjoner på platespillere som krever en pickup med lav profil.
• Høytytende motor system med Ortofons unike fire spoler og delt polpinne som leverer en ren, detaljert og autentisk lyd.
• 100% kompatibilitet med 2M-stiftene. Ortofon 2MR bruker de velkjente 2M-stiftene.
• Standard halvtomsmontasje som gjør montering på tonearmen rask og enkel med bare to skruer.
• Komplett utvalg. 2MR dekker alt fra Mono til Premium: 2MR Red til High-end: 2MR Black LVB 250.

Teknisk info
Output voltage at 1 kHz, 5cm/sec
5 mV
Tracking ability at 315Hz at recommended tracking force
80 µm
Compliance, dynamic, lateral
22 µm/mN
Stylus type
Nude Shibata on Boron Cantilever
Tracking force, recommended
1.6 g (16 mN)
Tracking force
1,5-1,7 g (15-17 mN)
Coil wire material
Silver plated Copper
2MR cartridge weight
6 grams
Recommended load resistance
47 kOhm
Recommended load capacitance
150 – 300 pF
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
236063