IsoAcoustics Aperta 300 - isolasjonsfot IsoAcoustics Aperta 300 - isolasjonsfot IsoAcoustics Aperta 300 - isolasjonsfot IsoAcoustics Aperta 300 - isolasjonsfot IsoAcoustics Aperta 300 - isolasjonsfot IsoAcoustics Aperta 300 - isolasjonsfot IsoAcoustics Aperta 300 - isolasjonsfot

IsoAcoustics Aperta 300 - sort

Isolasjonsstativ - stk

IsoAcoustics Aperta 300 er en isolasjonsfot som avkobler dine komponenter fra underlaget, slik at de får best mulig arbeidsbetingelser og kan yte sitt beste. Aperta 300 er spesielt tilpasset senterhøyttalere og passer til komponenter som veier inntil 27,2 kg.

Varenr: 114508
2 290,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

IsoAcoustics Aperta 300 er en svært effektiv fot som isolerer dine komponenter fra underlaget, og sørger for at vibrasjoner effektivt blir dempet og hindrer disse i å negativt påvirke komponentens ytelse.

 

  • Isolerer komponenten mot underlaget
  • Reduserer effektivt vibrasjoner
  • 1 fot inkludert
  • For komponenter opptil 27,2 kg
  • Kan tiltes inntil 6,5 grader
  • Dimensjoner: 30 x 20 x 7,5 cm

 

Kan tiltes – rett lyden mot dine ører

Stativet kan tiltes forover eller bakover og er derfor en perfekt partner til senterhøyttalere som plasseres på en benk. Da kan du tilte høyttaleren slik at lyden treffer din lytterposisjon enda mer presist, i tillegg til fordelene med den mekaniske avkoblingen mot underlaget.

 

 

 

 

 

 

Får dine komponenter til å yte bedre

Når man setter en høyttaler på en benk eller på et gulv, vil alltid vibrasjonene som kommer fra høyttalerens elementer forplante seg i underlaget slik at det spiller med, og dermed tilfører en uønsket farging av lyden. Ved å avkoble høyttaleren fra underlaget kommer all lyden ut gjennom høyttalerens elementer, istedenfor å forsvinne i underlaget. Det hører man i form av at lyden er renere og bassen er strammere og mer presis.

 

Her får du et solid aluminumsstativ som benytter samme todelte avkoblingsteknologien brukt i IsoAcoustics Gaia.

Teknisk info
Dimensions (WxDxH) 300mm x 200mm x 75mm
Tilt Up to 6,5 degrees
Weight cap 27,2 kg
Quantity 1 Stand (Single)
Kundeanmeldelser
158723