IsoAcoustics Aperta Sub - isolasjonsstativ IsoAcoustics Aperta Sub - isolasjonsstativ IsoAcoustics Aperta Sub - isolasjonsstativ IsoAcoustics Aperta Sub - isolasjonsstativ IsoAcoustics Aperta Sub - isolasjonsstativ

IsoAcoustics Aperta Sub

Isolasjonsstativ for subwoofer - stk

IsoAcoustics Aperta Sub er en fot du kan sette under din subwoofer. Aperta Sub gir din subwoofer bedre definert bassgjengivelse, samtidig som den reduserer vibrasjoner som forplanter seg til naboen.

Varenr: 115043
1 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

IsoAcoustics Aperta Sub er en genial løsning som gir deg bedre lyd fra din subwoofer. En bedre mekanisk avkobling mot underlaget gjør at subwooferen spiller strammere og mer presist, samt at mindre av lyden forplanter seg i gulvet. Det vil dine naboer sette pris på.

 

  • Isolerer subwooferen mot underlaget
  • Reduserer effektivt vibrasjoner
  • For subwoofere opptil 36,3 kg
  • Teppedisker inkludert
  • Dimensjoner: 26,5 x 29 x 3,3 cm

 

 

 

 

 

Aperta Sub gir deg bedre bass

Dyp, fet og pulserende bass er for mange definisjonen av en god lydopplevelse. Et lydanlegg med mye bass kan derimot by på utfordringer både med akustikk og støy fra omgivelsene når de dype tonene forplanter seg i gulv og vegger. Aperta Sub avkobler subwooferen på effektivt vis og sørger for en langt mer teksturert og kontant bassgjengivelse. I tillegg får man enklere akustiske betingelser å tune subwooferen med, Aperta Sub rydder opp i den buldrete bassen!

 

 

 

Aperta Sub demper vibrasjoner

 

 

 

Todelt isolasjon

Aperta Sub har hentet teknikk fra Aperta- og Orea serien til Iso Acoustics. Det innovative designet består av fire runde isolatorføtter koblet sammen i et aluminiums stativ. Selve stativet fører til bedre sideveis stivhet. Aperta Sub er som Gaia og Orea retningsbestemt i forhold til monteringen av bassdriveren. Som i Orea puckene sørger de øvre isolatorene for at stativet suger seg fast til subwooferen for meget god stabilitet. Den nedre isolatoren sørger for ytterligere stabilitet og maksimal friksjon ved å suge seg fast til harde underlag. Dette er perfekt for subwoofere som nærmest hopper av gårde på gulvet under høyt spilling! Siden subwoofere til hjemmekinobruk ofte står på gulvtepper, har IsoAcoustics valgt å inkludere fire teppedisker som bevarer ytelsen også der plassering på teppe er uunngåelig.

 

 

 

Aperta Sub stativ

 

 

 

En av flere gode løsninger fra Iso Acoustics

Aperta Sub vil passe for subwoofere opptil 36,3kg. Iso Acoustics anbefaler fremdeles Orea isolasjonspucker for mer fleksibilitet sammen med subwoofere der driveren er vendt nedover eller tyngre konstruksjoner. På subwoofere med gjenger er Gaia også et suverent alternativ.

Teknisk info
Dimensions (WxDxH) 265mm x 290mm x 33mm
Weight Cap 36.3 KG
Includes 1x Aperta Sub & 4x Carpet Discs
Alternativer
Kundeanmeldelser
167707