IsoAcoustics Aperta - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta - isolasjonsføtter

IsoAcoustics Aperta - sølv

Isolasjonsstativ - par

IsoAcoustics Aperta er isolasjonsføtter som avkobler dine komponenter fra underlaget, slik at de får best mulig arbeidsbetingelser og kan yte sitt beste. Aperta passer til komponenter som veier inntil 15,9 kg.

Varenr: 114505
2 690,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

IsoAcoustics Aperta er en svært effektiv fot som isolerer dine komponenter fra underlaget. Enten du setter Aperta under høyttalere, subwoofere eller en forsterker, sørger foten for at vibrasjoner effektivt blir dempet og hindrer disse i å negativt påvirke komponentens ytelse.

 

  • Isolerer komponenten mot underlaget
  • Reduserer effektivt vibrasjoner
  • 2 føtter inkludert
  • For komponenter opptil 15,9 kg
  • Kan tiltes inntil 6,5 grader
  • Dimensjoner: 15,5 x 19 x 7,6 cm

 

 

 

 

 

 

Kan tiltes – rett lyden mot dine ører

Stativet kan tiltes forover eller bakover og er derfor en perfekt partner til kompakte høyttalere som plasseres på en benk. Da kan du tilte høyttaleren slik at lyden treffer din lytterposisjon enda mer presist, i tillegg til fordelene med den mekaniske avkoblingen mot underlaget.

 

 

IsoAcoustics Aperta

 

 

Får dine komponenter til å yte bedre

Når man setter en kompakthøyttaler på en benk, eller en gulvhøyttaler på et gulv, vil alltid vibrasjonene som kommer fra høyttalerens elementer forplante seg i underlaget slik at det spiller med, og dermed tilfører en uønsket farging av lyden. Ved å avkoble høyttaleren fra underlaget kommer all lyden ut gjennom høyttalerens elementer, istedenfor å forsvinne i underlaget. Det hører man i form av at lyden er renere og bassen er strammere og mer presis.

 

Aperta er også en suveren løsning for subwoofere og ikke minst monoblokker.

 

Her får du et solid aluminumsstativ som benytter samme todelte avkoblingsteknologien brukt i IsoAcoustics Gaia. Nå kan man plassere bokhyllehøyttalere på en benk eller hylle og høre dem slik de var ment for å høres!

Teknisk info
Dimensions (WxDxH) 155mm x 190mm x 76mm
Tilt Up to 6,5 degrees
Weight cap 15,9 kg
Quantity 2 Stands (1 pair)
Alternativer
Kundeanmeldelser
158642