System Audio Silverback Sub Duo - Hvit Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Hvit Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Hvit Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Hvit Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Hvit Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Hvit Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo

System Audio Silverback Sub Duo - Hvit

Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo

System Audio Silverback Sub Duo er en subwoofer som er spesialtilpasset for å oppgradere Silverback Sub Solo. Sub Duo er identisk med Sub Solo, men er passiv. Forsterkeren er allerede innebygget i Sub Solo og begge subwooferne styres fra den. Av denne grunn har Sub Duo lavere pris enn Sub Solo.

Varenr: 118290
9 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

System Audio Silverback Sub Duo er den perfekte partneren til Sub Solo. Duo er identisk med Solo, men uten innebygget forsterker. Forsterkeren sitter allerede innbygget i Sub Solo. Dette forklarer hvorfor Duo er rimeligere, men også hvorfor de må være koblet til hverandre for å fungere i perfekt samspill.

 

Med adaptiv bass og romkorreksjon, så er Sub Solo en nyskapende subwoofer. Lyden er kontrollert av en innebygget DSP som kontrollere Vulcano 8 basselementet ned til de absolutt laveste frekvensene for film og musikk. Den samme DSP'en kontrollerer også Sub Duo.

 

Når Sub Solo og Sub Duo plasseres (for eksemple) i motsatte hjørner av et rom, så får du den aller beste utnyttelsen. Hjørneplassering av subwooferne gir færrest lydrefleksjoner og resultatet er en uvanlig bra kombinasjon av pønsj og dybde i lyden. Dette er mulig fordi høyttalerne har romkorreksjon som igjen er kontrollert av en DSP.

 

Oppsettet av subwooferne gjøres enkelt i appen SA Cockpit, hvor du setter lydnivå, delefrekvens, fase, avstand til lytteposisjon og romkorreksjon. Resultatet er enestående lyd du knapt har hørt maken til.

Tilbehør
Kundeanmeldelser
216216