System Audio Silverback Sub Duo - Sort Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Sort Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Sort Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Sort Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Sort Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo System Audio Silverback Sub Duo - Sort Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo

System Audio Silverback Sub Duo - Sort

Passiv subwoofer til bruk med Sub Solo

System Audio Silverback Sub Duo er en subwoofer som er spesialtilpasset for å oppgradere Silverback Sub Solo. Sub Duo er identisk med Sub Solo, men er passiv. Forsterkeren er allerede innebygget i Sub Solo og begge subwooferne styres fra den. Av denne grunn har Sub Duo lavere pris enn Sub Solo.
Varenr: 118291
9 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

System Audio Silverback Sub Duo er den perfekte partneren til Sub Solo. Duo er identisk med Solo, men uten innebygget forsterker. Forsterkeren sitter allerede innbygget i Sub Solo. Dette forklarer hvorfor Duo er rimeligere, men også hvorfor de må være koblet til hverandre for å fungere i perfekt samspill. Det medfølger en 10 meter lang kabel for tilkobling til Sub Solo.

 

Med adaptiv bass og romkorreksjon, så er Sub Solo en nyskapende subwoofer. Lyden er kontrollert av en innebygget DSP som kontrollere Vulcano 8 basselementet ned til de absolutt laveste frekvensene for film og musikk. Den samme DSP'en kontrollerer også Sub Duo.

 

Når Sub Solo og Sub Duo plasseres (for eksemple) i motsatte hjørner av et rom, så får du den aller beste utnyttelsen. Hjørneplassering av subwooferne gir færrest lydrefleksjoner og resultatet er en uvanlig bra kombinasjon av pønsj og dybde i lyden. Dette er mulig fordi høyttalerne har romkorreksjon som igjen er kontrollert av en DSP.

 

Oppsettet av subwooferne gjøres enkelt i appen SA Cockpit, hvor du setter lydnivå, delefrekvens, fase, avstand til lytteposisjon og romkorreksjon. Resultatet er enestående lyd du knapt har hørt maken til.

 

 

Teknisk info

Dimensions (WxHxD) cm: 42x31x20.5 incl front grille, excl. wall bracket (2 cm)

Recommended placement: corner, on floor or wall

Frequency range: 17-250 Hz

Finish: White satin / Black satin

Input: From Silverback Solo, 4-pin mini-DIN connector (10 meter interconnect cable  for sub-solo included)

Tilbehør
Kundeanmeldelser
216243