System Audio Surround Hub Surround Hub til Silverback-serien

System Audio Surround Hub

Surround Hub til Silverback-serien

System Audio sin Surround Hub gjør at du nå kan sette opp et komplett hjemmekinoanlegg med kun en liten digital Hub og aktive Silverback høyttalere.

Varenr: 117912
10 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Bergen (Utstilling)
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

System Audio Surround Hub er her!

 

Ser for deg en hjemmekino med kun en flatskjerm, en liten digital kontrollenhet og trådløse høyttalere. Ingenting annet. Lyden er høyoppløst og systemet er både enkelt å sette opp og enkelt å bruke. Dette er en hjemmekino med Surround Hub og System Audio Silverback høyttalere.

 

Du trenger ikke lenger en hjemmekinoreceiver, en Blu-Ray spiller, fysiske disker og metervis med høyttalerkabler for å få en skikkelig hjemmekinoopplevelse. Alt du trenger i tillegg et en flatskjerm eller en projektor med lerret.

 

Surround Hub kan også tilkobles platespiller, Blu-Ray spiller, spillkonsoll, cd-spiller osv. Og du kan selvfølgelig enkelt strømme musikk rett fra telefonen eller nettbrettet ditt.

 

System Audio benytter seg av trådløs WiSA teknologi i sine trådløse systemer. WiSA er laget helt fra bunn av kun tiltenkt å være et best mulig system for streaming av lyd og leverer et fullstandig tapsfritt signal med en oppløsning på 24bit/96kHz. Med Surround Hub kan du sette opp hjemmekinosystemer med inntil åtte kanaler. Det vil si at du kan velge mellom et 5.1 eller 7.1 surroundsystem. Eller et 5.1.2 surroundsystem med Atmos.

 

System Audio Surround Hub

Teknisk info

Tilkoblinger:

1x Analog RCA linjeinngang

2x Optisk inngang

3x HDMI inn

1x HDMI eARC ut

1x Ethernet

Trådløs tilkobling til Wi-Fi.

Tilbehør
Kundeanmeldelser
210307