Ruark R1S Smart Radio DAB radio, nettradio, Bluetooth Ruark R1S Smart Radio DAB radio, nettradio, Bluetooth Ruark R1S Smart Radio DAB radio, nettradio, Bluetooth Ruark R1S Smart Radio DAB radio, nettradio, Bluetooth Ruark R1S Smart Radio DAB radio, nettradio, Bluetooth Ruark R1S Smart Radio DAB radio, nettradio, Bluetooth Ruark R1S Smart Radio DAB radio, nettradio, Bluetooth Ruark R1S Smart Radio DAB radio, nettradio, Bluetooth

Ruark R1S Smart Radio

DAB radio, nettradio, Bluetooth

Ruark R1S er identisk med R1, men den har også Wi-Fi tilkobling. Det vil si at du kan streame musikk direkte til radioen via det trådløse nettverket ditt hjemme og du får tilgang på nettradio med tusenvis av radiostasjoner fra hele verden.
Varenr: 118337
4 490,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ruark R1 kom i sin første utgave for 14 år siden, og har siden den gang gjennomgått en evolusjon som har forfinet og forbedret en klassisk DAB-radio. Av våre DAB-radioer er det Ruark som har den beste mottakeren, og som best klarer å ta imot et stabilt radiosignal. Ruark R1S har fått et nytt design, med lekker frontgrill i ekte treverk, og enda bedre lydkvalitet. Med Bluetooth og nettverksfunksjoner er det enkelt å spille musikk fra din telefon, og sammen med klokke/alarm innstillingen er den perfekt på et soverom, kjøkkenet eller kontoret.

 

 • DAB+ og FM-mottaker
 • Wi-Fi
 • Nettradio
 • App-styring
 • Spotify Connect
 • Bluetooth
 • Klokke og alarm funksjon
 • Intuitiv RotoDial kontroll
 • Lettlest OLED display med høy kontrast
 • 20 stasjoner kan forhåndsinnstilles
 • Linjeinngang for tilkobling av eksterne kilder
 • Hodetelefonutgang
 • USB-ladeport for lading av mobile enheter og avspilling av musikk fra eksterne enheter

 

En ny standard for lyd

Ruarks tidligere R1-modeller var kritikerroste for lyden, men med R1S ønsker Ruark å heve listen ytterligere! Ruark forstår kompleksiteten i kabinettet og drivenheten, og sørger for at begge er tilpasset hverandre. Spesielt Ruarks nyeste neodym NS + driver, som er brukt i Ruarks R3 og R5 modeller, gir en jevn og utvidet frekvensrespons, og tilpasset til Ruark R1S sitt kabinett gir den en imponerende bassgjengivelse.

Til å drive elementet benytter Ruark en klasse-A/B lineær forsterker som gir en eksepsjonell dynamikk. Forsterkeren benytter adaptiv utjevning, slik at du får god lyd ved alle volumnivåer.

 

Funksjonell og brukervennlig

Ruark R1S har et OLED-display med høy kontrast som er lett å lese. Lysstyrken tilpasser seg automatisk omgivelsene og viser tydelig informasjon om tid, alarm og program, enten den står i et mørkt soverom eller et lyst kjøkken. Radiomottakeren er kraftig og sørger for stabilt mottak av radiosignalet, og Bluetooth-funksjonen lar deg enkelt spille musikk fra din telefon, nettbrett eller datamaskin. Du kan også streame musikk direkte gjennom ditt trådløse nettverk og lytte til tusenvis av nettradioer fra hele verden.

Ruark R1S har en egen innebygget klokke som holder tid og dato, selv om du kobler den fra strømmen, eller kringkastet data ikke er tilgjengelig.

Radioen er også utstyrt med en hodetelefonutgang, linjeinngang og en USB-C port som lar deg lade et produkt, eller spille musikk. Radioens funksjoner styrer du enkelt med den intuitive RotoDial kontrollen på toppen. Fjernkontroll kan kjøpes separat.

 

En ny tilnærming

Hver generasjon av R1 har vært en evolusjon av originalen, men med R1S ønsket Ruark at den skulle være mer progressiv både i design og ytelse.

Ved å bruke en svært presis støpe prosess var det mulig å profilere kabinettet nøyaktig, noe som gir et friskt nytt utseende og den perfekte overflaten for Ruarks nye mellomgrå finish. Med akustisk behandling er kabinettet solid og akustisk dempet, og gir det ideelle miljøet til elektronikken og NS + -driveren.

Designet er ytterligere forbedret med en elegant frontgrill i treverk. Dette gir den et raffinert uttrykk og gir tidløse Eames-vibber, men er fortsatt unikt og tydelig Ruark design.

 

Oppgrader Ruark R1S med batteri

Ønsker du å gjøre Ruark R1S portabel, kan du kjøpe Ruarks batteripakke BackPack III. Batteriet lades automatisk når du setter radioen på strøm, og kan gi deg inntil 12 timer spilletid på en ladning.

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
216851