home Meny close
menu Meny

Her er årets julegaver på trådløs lyd

Dette er de harde pakkene du bør ønske deg i år!

Trådløs lyd er blant julens mest populære gaver. Og at man kommer til å finne mange av disse under trærne i det tusen hjem, er det ifølge butikksjef Martin Løken i Soundgarden Bergen mange gode grunner til.

– At trådløs lyd selger er det ingen tvil om. Fordelene er at du har forsterker og høyttaler i ett slik at du har færre bokser, disse er perfekt matchet til hverandre og selvsagt får du ikke så mange ledninger å holde styr på. På noen anlegg får du også flere lydinnstillinger slik at de kan låte bra selv i rom med litt utfordrende akustikk.

I jungelen av trådløse anlegg har Martin har plukket ut noen godbiter til deg.

Geneva Acustica Lounge

Geneva er populært fordi de har alt i én boks

Geneva er populært fordi de har alt i én boks – superbra design og veldig god lyd presentert på en enkel måte. Geneva Acustica Lounge er intet unntak, blant annet ble den spesielt anbefalt i Lyd & Bilde. Her får du en trådløs Bluetooth-høyttaler med lekkert retrodesign og overlegen lyd for prisen, og den er bedre enn andre produkter i samme prisklasse. Dette er på en måte den enkleste form for trådløse høyttaler du får tak i, og den er således en perfekt gave til studenten eller svigermor som bare skal ha bra lyd. Geneva Acustica Lounge kan utmerket godt være inngangsporten til en trådløs verden!

Tibo Kameleon Touch

Dette er en kjempelekker designhøyttaler med 30 watt utgangseffekt der du selv kan velge farger, og den er del av en stor multiromsfamilie. Tibo Kameleon Touch er utrolig enkel i bruk siden den kan programmeres på forhånd, og den har mange innstillingsmuligheter hvis du vil gå i dybden. Her får du fyldig og god lyd til tross for en liten størrelse, og det til en rimelig penge. Hvis du har Alexa kan du slå to fluer i én smekk – Tibo Kameleon Touch styres med stemmen. Og det er jo litt kult!

Yamaha MusicCast 20

Dette er innstegsmodellen til Yamahas fantastiske trådløse multiromssystem. Nå er det jo litt avhengig av hva du skal bruke den til og hvor stort rom du skal fylle med lyd, men Yamaha MusicCast 20 er en tøff liten rakker med 40 watt utgangseffekt som passer på soverommet, kjøkkenet eller kontoret. Videre kan du koble den til trådløs subwoofer, den kan parres i stereo hvis du kjøper to – og har du subwoofer og to høyttalere har du et fullverdig stereoanlegg. MusicCast 20 er også perfekte som bakhøyttalere hvis du har en surroundforsterker eller lydplanke fra Yamaha.

Dynaudio Music 1

Dynaudio Music 1

Denne er kåret til beste produkt i Lyd & Bilde. Her får du 2x40 watt utgangseffekt, skyhøy kvalitet på både lyd og utførelse, i tillegg til superlekkert design. Dynaudio Music 1 har masse geniale funksjoner: NoiseAdapt gjør at stemmer kommer tydeligere frem over bråk som er i rommet, og RoomAdapt gjør at den låter like bra uansett hvor du plasserer den. Dynaudio Music 1 er også en del av en større familie som alle kan spille sammen i multirom. Den har åtte timer batteritid, så du kan ta den fra stua og ut på terrassen. Som ikke dette var nok får du Tidal gratis i ni måneder med på kjøpet!

Ekspertens trådløse julegaveønske

Så er jo spørsmålet – hva er Martins egne trådløse favoritt?

– Jeg liker hele Dynaudio Music-systemet fordi de har ekstremt god lydkvalitet og er fleksible i forhold til størrelsen. Dessuten er de to minste Dynaudio Music 1 og Dynaudio Music 3 bærbare, så du trenger ikke å ha dem stående på bare ett rom.

– Hvis en av disse ligger under treet på julaften blir du glad?

– Å, ja!