home Meny close
menu Meny

Rega Planar 1Plus Carbon - Hvit

Platespilleren Rega Planar 1Plus er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet til en hyggelig pris. Planar 1 Plus har innebygget RIAA som gjør at du kan koble denne til hvilken som helst forsterker.
kr 4 790,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129250
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Rega Planar 1Plus Carbon - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Maximum Output Level 370-410 mV
Output Impedance 1 kΩ
Frequency Response (pre-amplifier only) 14 Hz (-3 dB Point) to 100 kHz (-0.6 dB Point)
RIAA Accuracy ± 0.4 dB typically better than ± 0.25 dB
Pre-amplifier Gain 40 dB
Pre-amplifier Input Loading 47 kΩ in parallel with 220 pF
Signal to Noise Ratio -75 dB A-weighted ref maximum output
Power Requirements 50 Hz 24 V AC 0.142 mA 3.4 W – 60 Hz 24 V AC 0.129 mA 3.1 W
Dimensions (lid closed) H 11.7 x W 44.7 x D 36 cm
Weight  4.35kg
Beskrivelse

Detaljer

Platespilleren Rega Planar 1Plus er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet til en hyggelig pris. Et nytt lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit høyglansfinish gir spilleren et lekkert design - samtidig som dette viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. Spilleren leveres klar til bruk med ferdig montert Rega Carbon pickup.
Planar 1 Plus har innebygget RIAA som gjør at du kan koble denne til hvilken som helst forsterker via en ledig RCA linje inngang.


Den nye RB110 tonearmen har nyutviklede lager som gir minimal friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Armen er spesielt påkostet og montert for hånd for å kvalitetssikre produksjonen. Kombinert med nytt motvekslodd og automatisk justering av antiskating er spilleren svært enkel å sette opp.


Platetallerken er fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en nøyaktig gangstabilitet.


For å redusere resonanser som påvirker lydkvaliteten har kabinettet minst mulig masse kombinert med maksimal stivhet. Nyutviklet presisjonslager i messing med svært lite vibrasjoner eliminerer overføring av uønsket energi til platetallerken og stift.

Tester

Planar 1Plus Testvinner

Videos

Følg oss