Pro-Ject X8 Evolution - Valnøtt High-end platespiller uten pickup Pro-Ject X8 Evolution - Valnøtt High-end platespiller uten pickup Pro-Ject X8 Evolution - Valnøtt High-end platespiller uten pickup Pro-Ject X8 Evolution - Valnøtt High-end platespiller uten pickup Pro-Ject X8 Evolution - Valnøtt High-end platespiller uten pickup Pro-Ject X8 Evolution - Valnøtt High-end platespiller uten pickup Pro-Ject X8 Evolution - Valnøtt High-end platespiller uten pickup

Pro-Ject X8 Evolution - Valnøtt

High-end platespiller uten pickup

Pro-Ject X8 Evolution er en High-end platespiller med 9cc EVO Carbon tonearm. Denne versjonen leveres uten pickup. Ønsker du helle r å kjøpe med pickup inkludert, så har vi det også her.

Varenr: 118936
22 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

High-end platespiller


X8-platespilleren er en ekte high-end-løsning med flere tekniske funksjoner hentet fra Xtension 9 og 10. Den presisjonsbalanserte tallerkenen er dreiet ut av et enkelt stykke aluminium og dempet med en TPE (Thermo Plastic Elastomer) innsats. Tallerkenen roterer på et omvendt lager med keramisk kule og PTFE-trykkpute. For å redusere belastningen på lageret, holder en neodymmagnet tallerkenen oppe fra sokkelen og lageret, og sikrer jevn og stille drift i mange mange år.

Det massive MDF-chassiset er montert på spesialtilpassede føtter som er CNC-dreiet av aluminium og er høydejusterbare. De bruker TPE-dempingsteknologi, og kobler X8 veldig effektivt fra overflaten den er plassert på.

Kombinasjonen av masse og demping gir et veldig stabilt system som isolerer stiften fra både luftbårne og strukturelle vibrasjoner, uten å være kresen med oppsett og forblir stabil og riktig justert over tid. Du hører kun musikken din, ikke platespilleren.

9cc EVO Carbon tonearmen bruker omvendte kardaniske tonearmlagre, har fire rustfrie stålspisser montert i ABEC 7 kvalitetskulelager montert i en C-formet seksjon for å minimere resonanser. Tonearmrøret i karbonfiber består av ett stykke med lav vekt og er laget i en konisk form for å minimere stående bølgevibrasjoner. Tonearm-kabelen er sammenhengende helt fra pickupen til 5-pins DIN-utgangen, designet for å muliggjøre enten single-ended eller True Balanced phono-tilkobling.

 

Pro-Ject X8 platespiller med Ortofon Quintet Blue MC Pickup

 

Ekte balansert


MC-pickuper med lav effekt (moving coil) er anerkjent for å ha den beste ytelsen når det gjelder informasjonsinnhenting, men den økte ytelsen går på bekostning av en lavere signalutgang. Dette gjør MC-pickuper mer utsatt for forstyrrelser som brum og støy. Men siden de fleste MC-pickuper i seg selv er elektrisk balanserte, er det mulig å beholde den balanserte ledningskonfigurasjonen direkte til Riaa-trinnet. Omtrent som profesjonelle mikrofoner kjøres fullt balansert til mikrofonforforsterkere, slik du ville sett i et hvilket som helst innspillingsstudio i verden. For å dra full nytte av den balanserte utgangen til MC-pickuper, har Pro-Ject utviklet sin True Balanced-signalvei.

Denne versjonen av X8 leveres med en semi-balansert Connect it E 5P-RCA-kabel men uten pickup. Da står du fritt til å velge riktig MC pickup selv. Ved å benytte den fullbalanserte 5P-XLR-tilkoblingskabel (tilgjengelig som tilbehør) og bruke et balansert phono-trinn (Phono Box S3 B, Phono Box DS3 B, RS/RS2 phono-trinn) er du ferdig satt opp for den ekte balanserte opplevelsen. Dette forbedrer signal/støyforholdet dramatisk, minimerer mottakelighet for støy og brumming og bevarer dynamikken fra musikken.

 

Pro-Ject X8 High-end platespiller

 

 

Teknisk info
Speed: 33, 45 (electronic speed change)
Drive principle: belt drive
Included phono cable: Connect it E 5P -> RCA, 1.23m
Aluminium feet: Height adjustable & TPE damped
Platter: massive 5,1 kg lathed aluminium & TPE damped
Platter bearing: inverted with ceramic ball tips and magnetic support
Wow & flutter: 33: ±0,11%; 45: ± 0,10%
Speed drift: 33: ±0,11%; 45: ± 0,09%
Signal to noise: 73dB
Tonearm: 9“ one-piece carbon-fibre tonearm
Effective arm length / mass: 9“ (230 mm) / 8,5 g
Overhang: 18mm
Included accessories: 15V DC / 0,8A power supply, dust cover, 7“ single adapter, felt mat, phono cable
Power consumption: 5W / 0,3 W standby mode
Dimensions lid closed: 465 x 150 x 350 mm (W x H x D)
Dimensions lid opened: 465 x 415 x 420 mm (W x H x D)
Weight: 15kg
Kundeanmeldelser
223542