Monitor Audio Silver W-12 Subwoofer 12" - Sort høyglans Monitor Audio Silver W-12 Subwoofer 12" - Sort høyglans

Monitor Audio Silver W-12

Subwoofer 12" - Sort høyglans

Monitor Audio Silver W-12 er en kompakt men kraftig subwoofer med enestående ytelse. Utstyrt med et 12" stort C-CAM element og en 500 Watt DSP-kontrollert forsterker med "switch mode" strømforsyning som gir mer dynamikk og lydtrykk. Det lukkede kabinettet gir hurtig og definert bass helt ned til 22 Hz.
Varenr: 126087
17 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Monitor Audio Silver W-12 er en kompakt men kraftig subwoofer med enestående ytelse. Utstyrt med et 12" stort C-CAM element og en 500 Watt DSP-kontrollert forsterker med "switch mode" strømforsyning som gir mer dynamikk og lydtrykk. Det lukkede kabinettet gir hurtig og definert bass helt ned til 22 Hz.

 

Ekstra lang slaglengde

Det 12" store basselementet i Silver W-12 bruker en C-CAM membran med ekstra lang slaglengde. Den har en svingspole på hele 3", og tredobbelt internt oppheng for å tåle ekstrem belastning og for å gi bedre styring av elementet under alle forhold, dette gir igjen lavere forvrenging.

 

 

Monitor Audio Silver W-12 subwoofer

 

Kraftig forsterker med DSP

Silver W-12 har en oppgradert klasse-D forsterker på 500 watt RMS med switch-mode strømforsyning, spesielt tilpasset DSP, som gir overlegen dynamikk og «headroom». Subwooferen kan settes i forskjellige modus etter hvilken respons du ønsker; musikk, film eller «impact» for maks trykk. W-12 har innbygget romtilpassing som bruker en medfølgende mikrofon for å gi maksimal gjengivelse. uansett rom og plassering.

 

 

Monitor Audio Silver W-12 subwoofer

 

Prisbelønt bestselger i oppgradert versjon

Den prisbelønte og bestselgende Silver-serien fra Monitor Audio er nå tilgjengelig i en helt ny og oppgradert 6G-versjon. Takket være en rekke nye forbedringer løfter den nye generasjonen Silver-høyttalere lydkvaliteten til nye høyder. Silver-serien er utviklet for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold- og Platinum-seriene til en hyggeligere pris, og den har både vunnet utallige tester og blitt kåret til referansehøyttalere i sin prisklasse.

 

 

Monitor Audio Silver W-12 subwoofer

 

Premium design

Etter velkjent britisk Hi-Fi-design er Monitor Audio høyttalerne konstruert for perfeksjon i lyd, design og byggekvalitet. Alle modellene i Silver-serien er omhyggelig skapt av ingeniører og håndverkere med en lidenskap for musikk. de håndlagde kabinettene leveres i seks forskjellige høykvalitets-utførelser i nøye utvalgt trefinér, høyglans lakk eller satin hvit. Med over 40-års kompetanse i høyttalerutvikling er resultatet en høyttalerserie som både er prisgunstig og løfter ytelsen til et nytt nivå.

 

 

Monitor Audio Silver W-12 subwoofer

 

Britisk Hi-Fi-design

Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

Teknisk info
Lower Frequency Limit 20 Hz (Typical IEC room)
Upper Frequency Limit 40 – 120 Hz variable
Low Pass Filter Alignment Active 4th order 24 db/octave
Amplifier Output 500 W continuous
Amplifier Classification Class-D amplifier with switched-mode power supply (SMPSU)
Bass EQ Profiles

1: Movie

2: Music

3: Impact

Phase Control 0 & 180 degrees
Auto Sensing Line Level >2 mV
Input Level Requirements Standby after 20 minutes if no signal sensed
Drive Unit Complement 1 x 12" C-CAM subwoofer driver featuring triple suspension and 3" long throw voice coil
Trigger Input 5 – 12 V via 3.5 mm mono mini-jack socket
Cabinet Dimensions (H x W x D) 340 x 340 x 380 mm (Excluding Grille and Terminals)
Dimensions 370 x 340 x 410 mm (Including Grille, Amp and Feet)
Mains Input Voltage 110 – 120 Vac / 220 – 240 Vac 50/60 Hz (Electronically Auto selected)
Power Consumption 400 W / 0.5 W in Standby (ErP approved)
Weight (unpacked) 20.1 kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
103884