Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt Platespiller med Pick it EVO MM pickup

Pro-Ject Debut EVO 2 - Valnøtt

Platespiller med Pick it EVO MM pickup

Debut EVO 2 er det nyeste tilskuddet til Pro-Ject sin populære Debut-serie. Den leveres med Pick it MM EVO-pickup, som er designet i nært samarbeid med Ortofon.

Varenr: 120836
9 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject Debut EVO 2

Debut EVO 2 er det nyeste tilskuddet til Pro-Ject sin populære Debut-serie. Den leveres med Pick it MM EVO-pickup, som er designet i nært samarbeid med Ortofon. Pickup'en er montert på en 8,6" tonearm i karbon, med oppdatert presis kardanisk lager for svært lav friksjon og optimal stabilitet. De nye RCA-kontaktene er nå frest inn i sokkelen, noe som understreker de rene estetikken.

 

Premium tonearm

Pro-Ject Debut EVO 2 har en førsteklasses 8,6" tonearm i karbonfiber med opphengskonstruksjon i massiv aluminium. Tonearmens lavfriksjonslager sikrer presis, stabil og nøyaktig sporing. Karbon gir tonearmen høy stivhet samtidig som vekten holdes svært lav.

 

Det enhetlige designet av arm og headshell forhindrer uønskede resonanser og gir en solid fysisk tilkobling til pickup'en. Den nye TPE-dempede motvekten reduserer resonanser mellom arm og pickup med opptil 50%. Denne suverent konstruerte tonearmen leverer en utrolig lydkvalitet med et overbevisende lydbilde.

 

Tungt dempet aluminiumstallerken

Den tunge 1,7 kg trykkstøpte aluminiumsplaten blir presisjonsbalansert i et ekstra trinn for å oppnå en perfekt platetallerken. Den tunge tallerkenen har en ring av TPE (termoplastisk elastomer) på innsiden som bidrar til å dempe alle resonanser og sikre stabil gange. Debut EVO 2-tallerkenen er anti-magnetisk, noe som gjør at du kan bruke MC-pickuper og oppgradere til vår True Balanced Connection-teknologi.

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO 2 Tech

 

Vår separat tilgjengelige Record Puck E gir et ekstra nivå av demping og stabilitet og er det perfekte tilbehøret til din Debut EVO 2.

 

Høydejusterbare dempede føtter

Den nye Debut EVO 2 står på tre høydejusterbare dempede føtter for å garantere perfekt stabilitet. Ved å bruke tre føtter vil stabiliteten økes på ujevne overflater, siden en platespiller i perfekt vater er avgjørende for ekte high-end lyd.

 

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO 2 Tech spec

 

 

Pick it MM EVO pickup

Den nye høydynamiske 7mV-utgangen til Pick it MM EVO-pickupen kompletterer Debut EVO 2 på alle måter. Den gir ikke bare en lydmessig perfekt match til den lette tonearmen, men ser også fantastisk ut på platespilleren.

 

Pro-Ject  har igjen samarbeidet med pickup-ekspertene hos Ortofon i Danmark for å utvikle denne nye pickupen. Pickupen beytter en unik kombinasjon av teknologier, blant annet Ortofons velkjente split pole pins. Dette gjør at den har en flat frekvensrespons, som er sammenlignbar med MC-pickuper.

 

Høykvalitets phono-kabel

Gode kabler sørger for at alle detaljer og informasjon i signalet overføres til den dedikerte mottakerenheten. Den medfølgende Connect it Phono E RCA er en høykvalitets phono-optimalisert kabel. Vi har fokusert på kvalitetsmaterialer som en kobberleder for tapsfri signaloverføring.

 

Sofistikert DC/AC-strømgenerator

I alle våre platespillere bruker vi en "billig utseende" svitsjet strømforsyning. Vi gjør dette fordi vi bruker en presisjons DC-drevet AC-generator inne i platespilleren, som driver motoren. Med dette skaper vi en helt ren ny sinusbølge. Dette garanterer svært ren strøm, som resulterer i forbedret hastighetsstabilitet.

 

Høydepunkter:

Forhåndsjustert Pick it MM EVO-pickup
• 1,7 kg aluminiumstallerken med TPE-demping
Lavfriksjons, presisjons tonearmlager
• Vakker sateng vinrød finish
• TPE-dempet motvekt
• 8,6” konisk karbon tonearm
• Motorsuspensjon med bedre demping
• Høydejusterbare metallføtter
• Elektronisk hastighetsbryter
• Presisjons reimdrift med elektronisk hastighetskontroll
• 8x håndmalt MDF-chassis
• Premium semi-symmetrisk phono-kabel
• Forgylte RCA-kontakter
• Premium akrylstøvlokk inkludert
• Håndlaget i Europa

Teknisk info
Speed33, 45 (electronic speed change)
Drive principlebelt drive with electronic speed control
Platter300mm, die cast aluminium platter with TPE damping and felt mat
Platter bearingstainless steel axle in bronze bushing
Wow & flutter33: +/-0,16%; 45: +/-0,14%
Speed drift33: +/-0,40%; 45: +/-0,50%
Signal to noise68dB
Tonearm8,6” one-piece carbon tonearm
Effective arm length/mass218,5 mm / 10,0 g
Overhang18,5mm
Included accessories15V DC / 0,8A power supply, dust cover, 7‘‘ single adapter
Power consumption4W / 0W standby
Dimensions415 x 113 x 320mm (WxHxD)
Weight6 kg net
Alternativer
Kundeanmeldelser
251186