Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup Pro-Ject T2 Super Phono - Sort Platespiller m/riaa og Rainier pickup

Pro-Ject T2 Super Phono - Sort

Platespiller m/riaa og Rainier pickup

Pro-Ject T2 Super Phono er en større, kraftigere platespiller i T-serien og har en helt ny tonearm. T2 Super Phono forbedrer Pro-Ject's kritikerroste T1-formel setter ny standard i sin prisklasse. Denne modellen har innebygget riaa-trinn, og leveres med støvdeksel og Sumiko Black Rainier pickup.
Varenr: 120109
8 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject T2 Super Phono

Ny modell i T-serien!

T2 Super Phono er en større, kraftigere platespiller i T-serien og har en helt ny tonearm. T2 Super Phono forbedrer Pro-Ject's kritikerroste T1-formel, og introduserer mange nye lydentusiast-funksjoner, og setter nye standarder i sin prisklasse.
 

Materialer av høyeste kvalitet

Den elegant utformede CNC-maskinerte plinten er blitt utvidet i størrelse for å forbedre stabiliteten og er tilgjengelig i slående utførelser som høyglans svart, hvit eller valnøtt. Konstruksjonen er fri for plastkomponenter og den nøyaktige produksjonsprossesen eliminerer eventuelle hulrom innvendig, og forhindrer effektivt uønskede vibrasjoner i kabinettet

Videre er glasstallerkenen blitt tyngre og tykkere sammenlignet med sin forgjenger, og sikrer et design uten resonans som effektivt eliminerer ulempene forbundet med plast- eller lettvektsalternativer. I tillegg isolerer formålsvalgte platespillerføtter effektivt T2 Super Phono fra vibrasjoner som er til stede i nærheten av Hi-Fi-systemet ditt.

 


Ny tonearm og anti-skating

Tonearmen på T2 Super Phono er forbedret med et lengre armrør. Med sin rette, 9-tommers effektive lengde og stive aluminiumskonstruksjon har denne tonearmen også nye oppdaterte lavfriksjonslager for å imøtekomme økt lengde og diameter for absolutt nøyaktighet i bruk. I tillegg til det rene og stilige utseendet vil det integrerte headshellet heller ikke forårsake noen ekstra vibrasjoner, og er et stort fremskritt i forhold til andre avtagbare headshells. T2 Super Phono leveres også med en helt ny justerbar fjærbasert anti-skating-mekanisme som optimaliserer ytelsen og utnytter det ytterste potensialet fra pickupen din.

 

Hastighetskontroll, motor og drift

Motoren og drivsystemet i T2 Super Phono forblir identisk med det som finnes i T1. Motoren driver et beltesystem, koblet til vår nydesignede subplatter, eksklusiv for T-serien. Denne subplatteren er montert på et ultrapresist 0,001 mm hovedlager med en aksel av herdet stål og messingbøssing. Mens de fleste alternative produkter kan bruke uregulerte likestrømsmotorer med store hastighetsvariasjoner, har T2 Super Phono vårt velprøvde system med en elektronisk regulert, presisjonshastighets vekselstrømsmotor. T2 Super Phono leveres også med elektronisk hastighetsskifte mellom 33 og 45 RPM. Resultatet er et stabilt driftssystem for platespilleren.

 


 

Helt ny innebygd platespillerforsterker (RIAA)

T2 Super Phono har en førsteklasses "dual stage" MM platespillerforforsterker som er hentet fra den langt dyrere T2 W-modellen. Takket være mer plass på kretskortet i T2 Super Phono har det vært mulig å forbedre designet og layouten for enda bedre kraft og lyd. Du kan også slå av platespillerforsterkeren hvis du vil bruke et annet RIAA-trinn. 
 

Sumiko Rainier MM pickup

T2 Super Phono leveres med en meget god forhåndsjustert Sumiko Rainier MM-pickup  med en elliptisk diamantstiftspiss.
 

 

Semi-balansert signalkabel

T2 Super Phono leveres med en skjermet, semi-symmetrisk, lav-kapasitans signalkabel, spesialdesignet av Pro-Ject, ikke standard RCA-kabel. Det er også et støvdeksel for ekstra beskyttelse og en filtmatte for å beskytte platene dine.

 

Høydepunkter:

• 9" høypresisjons- og lett aluminiumstonearm
• Fjærbasert anti-skating system
• Motvekt med nikkelbelegg
• Større plint for høyere stabilitet
• Forhåndsjustert Sumiko Rainier pickup
• 10mm, 1,7kg nullresonans platetallerken
• Høykvalitets MM platespillerforforsterker hentet fra den anerkjente T2 W
• Hastighetskontroll med elektronisk hastighetsskifte
• Ett-dels tonearm med integrert headshell
• Ingen hulrom for optimal lydytelse
• Vibrasjonsabsorberende føtter
• Semi-symmetrisk platespillerkabel med metallkontakter
• Akryl støvdeksel med justerbare hengsler
• Tilgjengelig i høyglans svart, satin hvit og valnøtt
• Håndlaget i Europa

Historien om Pro-Ject

 

Pro-Ject ble grunnlagt i 1991, på et tidspunkt da CD-er og CD-spillere var i ferd med å ta over markedet. Deres mål var å tilby den beste analoge lydopplevelsen til en rimelig pris. På denne tiden var digitale lydmedier i ferd med å overta, og vinyl ble erklært utdatert og dødt. Men Heinz Lichtenegger trodde fortsatt på den enkleste og beste måten å nyte musikk på - ved hjelp av platespillere.

Vår ambisjon er å få så mange som mulig interessert i den fantastiske hobbyen som høykvalitetslyd representerer, og å levere en virkelig stereolydopplevelse til en så lav pris som mulig. Det beste stedet å starte er med en skikkelig platespiller. Vi ønsker å gi kundene tilbake retten til å velge det de trenger, uten å blåse opp produktene våre med unødvendige funksjoner.

Her hos Pro-Ject jobber vi hardt for å skape fantastiske produkter med enestående verdi. Vi bruker kun de beste komponentene til prisen og produserer våre håndlagde varer kun i Europa. Med et blikk for fremtidige trender prøver vi alltid å tilpasse oss markedets behov.

Vår lidenskap og drivkraft har blitt anerkjent av mange anerkjente magasiner. Vi har vunnet flere priser fra den anerkjente HiFi-pressen for våre platespillere og elektroniske produkter opp gjennom årene. Våre produkter har også blitt brukt i utallige TV-show og filmer.

Med toppmoderne teknologi og maskiner kan vi skape visuelt imponerende produkter uten å miste fokus på de fineste detaljene. Vi samarbeider tett med partnere fra musikkbransjen, som Universal Music Group (The Beatles), Third Man Records (Jack White), The Rolling Stones, Parov Stelar og den verdenskjente Hard Rock Café. Mange bransjeledere samarbeider også med oss, som for eksempel Wienerfilharmonikerne og Ortofon for deres jubileum. Sammen med disse partnerne skaper vi spesielle, begrensede utgaver av produktene våre for å gi kundene enda flere valgmuligheter.

Teknisk info
Hastighet: 33,45 RPM (elektronisk hastighetsskifte)
Prinsipp: Remdrift
Hastighetsvariasjon: 33: 0,6% 45: 0,5%
Wow & Flutter: 33: 0,19% 45: 0,17%
Tallerken: 10mm tykk, 1,7kg tung glassplate med filtmatte
Hovedlager: Rustfritt stål/messing
Signal-til-støy-forhold: 67dB
Tonearm: 9” aluminium
Effektiv armelengde: 230 mm
Overheng: 22,0 mm
Effektiv tonearmsmasse: 9,5 g
Inkludert tilbehør: støvdeksel, filtmatte, singler adapter, strømforsyning, RCA-kabel
Strømforsyning: 15V / 800 mA DC, universell strømforsyning
Strømforbruk: 4,5 W / 0 W i standby
Dimensjoner: 542 x 300 x 412mm (BxHxD)
Vekt: 5,5 kg netto
Tilbehør
Kundeanmeldelser
240768