Pro-Ject T2 W - Sort piano Platespiller med Wi-Fi Pro-Ject T2 W - Sort piano Platespiller med Wi-Fi Pro-Ject T2 W - Sort piano Platespiller med Wi-Fi Pro-Ject T2 W - Sort piano Platespiller med Wi-Fi Pro-Ject T2 W - Sort piano Platespiller med Wi-Fi Pro-Ject T2 W - Sort piano Platespiller med Wi-Fi Pro-Ject T2 W - Sort piano Platespiller med Wi-Fi Pro-Ject T2 W - Sort piano Platespiller med Wi-Fi

Pro-Ject T2 W - Sort piano

Platespiller med Wi-Fi

Med Pro-Ject T2 Wireless kan du strømme musikken rett fra platespilleren via ditt trådløse nettverk. Veldig enkelt og veldig smart! T2 Wireless er vinner av Eisa-prisen 2023! Leveres med Sumiko Rainier pickup.

Varenr: 118953
14 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject T2 Wireless - strøm vinyl hvor som helst!

 

T2 W tar i bruk vår svært anerkjente T1-teknologi på en intelligent måte, samtidig som den introduserer vår innovative Wi-Fi-strømmeteknologi. Denne revolusjonerende funksjonen gjør det mulig å strømme sømløst til en rekke moderne nettverksaktiverte lydenheter, som inkluderer HiFi-strømmere,  A/V-receivere og moderne strømmende høyttalere. Denne allsidigheten gir deg muligheten til å enkelt integrere T2 W i ethvert oppholdsrom og tar moderne livsstilskonsepter til et helt nytt nivå.

 

Vi har inkludert den nyeste Wi-Fi-teknologien i pakken, inkludert alle de nyeste WLAN-standardene og 2x2 MIMO, som tillater teoretiske hastigheter som er raskere enn moderne, typiske internettforbindelser. Og med MIMO oppnår vi maksimal signalstabilitet og beskyttelse mot pakke- og datatap. Alt dette er nødvendig, for med T2 W kan du enten strømme i vårt standard komprimerte format - som gir maksimal kompatibilitet - eller i 24-bit/48kHz tapsløs for utvalgte high-end strømmere som vår Stream Box S2 Ultra. Alt dette støtter også flerromsfunksjonalitet, noe som betyr at du kan sende hundrevis av lydstrømmer til så mange mottaksenheter du vil, før T2 W sin flerkjerne-CPU eller Wi-Fi-båndbredde begynner å vise tegn til svekkelse. Den nye "Pro-Ject Control"-appen gir en rask og intuitiv brukeropplevelse, mens Wi-Fi-oppsettet kan utføres enkelt gjennom moderne BLE-funksjonalitet, som forenkler installasjonsprosessen.

 

Materialer av høyeste kvalitet


Den elegant utformede CNC-maskinerte plinten har blitt utvidet i størrelse for å forbedre stabiliteten og er tilgjengelig i flotte finisher som piano sort, matt hvit eller valnøtt. Den er konstruert uten plastkomponenter og har en nøye utført produksjon som eliminerer eventuelle hulrom innvendig og forhindrer effektivt uønskede vibrasjoner i chassiset. Videre er glasstallerkenen i T2 W blitt tyngre og tykkere sammenlignet med sin forgjenger, noe som gjør den fri for resonasner. For å komplementere disse forbedringene, er det valgt spesifikke platespillerføtter som effektivt isolerer T2 W fra omgivelsesvibrasjoner som er til stede i nærheten av ditt hi-fi-system.

 

Helt ny innebygd RIAA


T2 W har en førsteklasses todelt passiv MM-platespillerforforsterker – dette er første gang en Pro-Ject platespiller har brukt en integrert platespillerforforsterker på dette nivået, noe som er nødvendig for å maksimere Wi-Fi-ytelsen. Med en inkludert Sumiko Rainier MM-pickup (verdi er dette et ekte hi-fi avspillingssystem uten kompromisser. 

 

Semi-balansert platespillerkabel


På samme måte som T1, er T2 W utstyrt med høykvalitets, delvis balansert, lavkapasitans platespillerkabel som er ekstra godt skjermet, spesialdesignet av Pro-Ject - ikke standard RCA-kabler. I tillegg følger det med et støvdeksel for ekstra beskyttelse og en filtmatte for å beskytte platene dine.

 

• Fungerer med de fleste UPNP-nettverksaktiverte strømmeprodukter (smart-TV-er, hjemmekino A/V-mottakere, strømmende høyttalere)
• Den nyeste Wi-Fi-teknologien og standardene, 2,4/5 GHz med 2x2 MIMO, opptil 866 Mbps hastighet (= 346 samtidige 24/48 tappløse lydstrømmer)
• Standard tapstrøm og valgfri tapsløs strøm - opptil 24-bit/48 kHz
• "Pro-Ject Control" App
• Støtter flerromsfunksjonalitet
•  Førsteklasses todelt passiv MM platespillerforforsterker
•  9" svært presis helstøpt aluminiumstonarm
•  Anti-skating system med fjærer
•  Motvekt med nikkelbelegg
• Større chassis for bedre stabilitet
• Forinnstilt Sumiko Rainier (verdi 175€)
• 10 mm, 1,7 kg glassplate uten resonans
• Hastighetskontroll med elektronisk hastighetsswitch
• Akryl støvdeksel med justerbare hengsler
• Semi-symmetrisk platespillerkabel med metallkontakter
• Tilgjengelig i høyglans svart, satin hvit og valnøtt
• Håndlaget i Europa

Teknisk info
Speed:33,45 RPM (electronic speed change)
Principle:Belt drive
Speed variance:33: 0,6% 45: 0,5%
Wow & Flutter:33: 0,19% 45: 0,17%
Platter:10mm thick, 1,7kg heavy glass platter with felt mat
Main bearing:Stainless steel/brass
Signal to noise:67dB
Tonearm:9” aluminium
Effective arm length:230 mm
Overhang:22.0 mm
Effective tonearm mass:9.5 g
WLAN standards:IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax 2x2 MIMO; 2.4/5GHz
Included accessories:dustcover, feltmat, singles adapter, power supply, phono RCA cable
Power Supply:15V / 800 mA DC, universal power supply
Power consumption:4,5 W / <2W in network stand-by
Dimensions:457 x 134 x 335mm (WxHxD)
Weight:5,5 kg net
Tilbehør
Kundeanmeldelser
223777