Rega Planar 10 u/pickup Platespiller - Hvit Rega Planar 10 u/pickup Platespiller - Hvit Rega Planar 10 u/pickup Platespiller - Hvit Rega Planar 10 u/pickup Platespiller - Hvit Rega Planar 10 u/pickup Platespiller - Hvit Rega Planar 10 u/pickup Platespiller - Hvit Rega Planar 10 u/pickup Platespiller - Hvit

Rega Planar 10 u/pickup

Platespiller - Hvit

Sofistikerte materialer og banebrytende teknologi som er bygget rundt et superlett og stivt kabinett. Denne versjonen leveres uten pickup.

Tester av Rega Planar 10:

The Ear Rega Planar 10 Stereophile Hi-Fi Choice Rega Planar 10

Varenr: 118520
49 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

I likhet med Planar 8 er Planar 10 inspirert av Rega´s ultimate referanse platespiller – Naiad.
Sofistikert materialvalg, nøye utvalgt for å redusere effektiv masse og gi økt stivhet i konstruksjonen, kombinert med nyutviklet lager, drivremdesign, platetallerken og avstivningsbrakett i keramikk og ny ekstern strømforsyning gir en ytelse som er unik i prisklassen!

 

 

 

Rega Planar 10

 

RB3000 tonearm

Armen har et nytt forbedret høypresisjons lager med ekstreme toleranser (mindre enn 1000-del av en millimeter) som gir større mekanisk stabilitet kombinert med svært lav friksjon. Hele tonearm strukturen er utformet for å ha et minimum av mekaniske skjøter, RB3000 benytter Rega´s nyeste armrør som er fullstendig redesignet med optimal massefordeling, økt stivhet og redusert belastning av lagerne. For ytterligere å minimalisere massen er armrøret håndpolert.

 

Rega Planar 10

 

Doble avstivningsbraketter i keramikk og Phenolic Resin

Superlett plinth kombinert med en doble avstivningsbraketter i aksen mellom tonearm/lager og som hindrer lagring av energi og reduserer uønskede resonanser.  

 

Rega Planar 10

 

P10 PSU strømforsyning

Planar 10 leveres med en avansert strømforsyning som med avanserte DSP-kretser reduserer motorvibrasjoner og generer en nær perfekt sinuskurve for presisjons kontroll av hastigheten. Strømforsyningen er individuelt kalibrert og gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet.

 

Rega Planar 10

 

Keramisk platetallerken

Støpt keramisk platetallerken med stor svinghjulseffekt. Den nye tallerken er videreutvikling av konstruksjonen som ble benyttet på RP10 med forbedret kopling mot innertallerken og diamantslipt overflatestruktur for optimal kobling mot LP-platen.

Innertallerken er maskinert i ett stykke aluminium med en lagerspindel i herdet stål som i kombinasjon med en unik innfesting av lageret eliminerer overføring av vibrasjoner til kabinettet. Nyutviklet drivrem som med strengere toleranser og større elastitet gir forbedret gangstabilitet.

 

Rega Planar 10

 

Vegghylle: Rega Planar 10 kan KUN benyttes med Planar 8/10 Wall Bracket.

Teknisk info

• RB3000 arm, helstøpt armrør og optimal massefordeling

• Lett og stivt kabinett med en kjerne av polyurethane skummateriale

• Doble avstivningsbraketter i keramikk og Phenolic Resin

• Ny motor, aluminiums motor-pulley

• Innertallerken i aluminium

• Keramisk platetallerken

• EBLT drivrem

• Støvdeksel

• Finjustering og kalibrering av hastighet

• Rega Planar 10 PSU strømforsyning 

Planar 10

• Dimensjoner: 42 (bredde) x 31,5 (dybde) x 12,5 (høyde) cm

• Vekt 4,7 kg

Planar 10 - PSU

• Dimensjoner: 21,8 (bredde) x 32 (dybde) x 8 (høyde) cm

• Vekt 3 kg

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
219013