Velg visning:
Du har valgt:

Utendørshøyttaler


En utendørshøyttaler er spesifisert til å tåle vær og vind. Det betyr at de tåler fukt, vannsprut og er motstandsdyktig mot UV-stråler. Les vår artikkel om god lyd ute her.

utehøyttaler montert på murvegg

Vi hjelper deg med utekosen!


God lyd er ikke bare forbeholdt godstolen foran anlegget i stua. Ved å gjøre gode valg kan du ta med deg godlyden ut på terrassen uten å måtte flytte stuehøyttaleren i døråpningen eller ta til takke med en liten bærbar høyttaler. En permanent installasjon gjør det enkelt for deg å spille musikken din ute. Ta frem mobilen, velg utendørshøyttalerne og spill musikk!

 

mindre utehøyttaler montert på steinmur


Vær og vind


Utendørshøyttalere er spesifisert til å tåle vær og vind. Det betyr at de tåler fukt, vannsprut og er motstandsdyktig mot UV-stråler. Selv om høyttalerne tåler å stå ute, kan det norske været være hardt og det kan være lurt å plassere de slik at de er beskyttet mot det verste uværet, gjerne under et tak. Siden utendørshøyttalere tåler fukt, er de også perfekt til å montere på bad og våtrom.

 

utehøyttaler stukket ned i bakken


Høyttaler på vegg eller tak


Den vanligste og enkleste løsningen er å montere høyttaleren på vegg eller hengende i tak. Høyttalerne kan enkelt installeres på vegg eller tak med riktig feste slik at du kan nyte musikken på terrassen eller i hagen. Kabelen du strekker fra høyttaleren til forsterkeren som bør stå innendørs, bør ha et lite fall mellom høyttaleren og veggen, slik at fukt ikke renner inn i kledningen eller høyttalerterminalen. Du kan se vårt utvalg av utendørshøyttalere for vegg og takmontering her.

 

hvit utehøyttaler montert på vegg


Innfelt i taket


Med innfelte høyttalere i taket får du en helt diskret installasjon slik at du kan få god lyd rett over uteområdet eller en sitteseksjon under tak. En installasjon i taket beskytter høyttalerne bedre mot værgudene og de blir ikke utsatt for like mye slitasje. Denne typen høyttalere benyttes også til installasjon av lyd i bad og våtrom (basseng, spa osv ..). Du kan se vårt utvalg av innfellingshøyttalere som kan stå ute og som tåler fukt her.

 

oval utehøyttaler montert i hjørne


Lyd i hagen


For større uteområder kan man ikke alltid sette høyttalere på en vegg eller i et tak fordi man har behov for å høre lyden bra på flere steder/soner. Da kan man velge høyttalere som kan graves ned eller monteres på et tre eller en stolpe. Superpraktisk og enkelt er høyttalere på spyd som stikkes i bakken og bed. Monitor Audios Climate Garden høyttalere er perfekt til dette formålet. Sjekk ut subwooferen GW12 som kan graves ned i jorden.

 

nesten usynlig subwoofer montert ute i hagen