Rega Planar 8 m/Ania pickup Platespiller - Sort Rega Planar 8 m/Ania pickup Platespiller - Sort Rega Planar 8 m/Ania pickup Platespiller - Sort Rega Planar 8 m/Ania pickup Platespiller - Sort Rega Planar 8 m/Ania pickup Platespiller - Sort Rega Planar 8 m/Ania pickup Platespiller - Sort Rega Planar 8 m/Ania pickup Platespiller - Sort

Rega Planar 8 m/Ania pickup

Platespiller - Sort

Rega Planar 8 er en platespiller som virkelig setter standarden i sin prisklasse. Med inspirasjon fra Regas egen unike toppmodell Naiad, er denne spilleren konstruert på et vis som frembringer musikalitet og detaljer uten sidestykke. Dette, kombinert med RB880-tonearmen og NEO-strømforsyningen som stiller hastigheten elektronisk, sørger for et fremragende arbeidsforhold for pickupen.

Stereo+ Rega Planar 8 What Hi Fi Rega Planar 8 Hi Fi Choice Rega Planar 8 Stereopluss aarets produkt 2020-2021 Rega Planar 8 Rega Planar 8 - AV Forums Best in class award

Varenr: 129473
29 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (14 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med Planar 8 overlater britiske Rega ingen ting til tilfeldighetene. Den ekstremt tolerante og nyutviklede tonearmen RB880 sørger for høy mekanisk stabilitet og svært lav friksjon. Dette kombinert med det ultralette chassiset avstivet med to braketter av Phenolic Resin, gir pickupen din all stabilitet den trenger for å gjøre jobben sin på best mulig vis. I tillegg sørger Rega NEO-strømforsyningen for at hastigheten er jevn til en hver tid.

 

 • Inkludert Rega Ania MC-pickup
 • RB880 arm, helstøpt armrør og optimal massefordeling
 • Lett og stivt kabinett med en kjerne av polyurethane skummateriale
 • Dobbel Phenolic Resin avstivningsbrakett mellom arm og lager
 • Ny motor, motor-pulley i aluminium
 • Innertallerken i aluminium
 • Trelags laminat glasstallerken
 • EBLT drivrem
 • Støvdeksel
 • Finjustering og kalibrering av hastighet
 • Rega NEO strømforsyning
 • Dimensjoner: 42 (bredde) x 31,5 (dybde) x 12,5 (høyde) cm

 

 

 

Ultralett chassis

Med et nyutviklet chassis bestående av en skumkjerne mellom stivt HPL-laminat i en sandwich-konstruksjon, er kabinettets vekt redusert med 30% fra forgjengeren RP8. Mellom tonearmen og lageret benyttes doble Phenolic Resin-avstivingsbraketter som forsterker chassiset ytterligere. Hele konstruksjonen sørger for minimal lagring av energi og resonanser som man helst vil unngå. Drivreimen på denne spilleren er også spesielt utviklet til Planar 8, og har en forbedret gangstabilitet takket være større elastisitet og strengere toleranser.

 

 

Rega Planar 8 platespiller m/Rega Ania pickup

 

Tonearm og tallerken som spiller på lag

Den nye tonearmen, RB880, sørger for nær friksjonsfri bevegelse takket være et høypresisjons-lager med ekstreme toleranser ­– mindre enn 1000-delen av en millimeter. Den mekaniske stabiliteten i denne armen av aluminium og rustfritt stål, er en god motpart til undertallerkenen som også er av aluminium. Spindelens stålkjerne er innhuset i messing, og bidrar til å unngå lagring av uønsket energi.

 

 

Rega Planar 8 platespiller m/Rega Ania pickup

 

Avansert ekstern strømforsyning

Rega Planar 8 leveres med den eksterne strømforsyningen Rega NEO PSU. Denne strømforsyningen inneholder en høypresis krystall som genererer et balansert 24-volts AC-signal med nær perfekt sinuskurve. Denne konstruksjonen sørger for at signalet er helt uberørt av forstyrrelser på strømnettet, og har et signal med mindre enn 0,15% forvrengning. Denne teknologien låner signalbehandlingskretsen til toppmodellen RP10, og driver motoren og antivibrasjonskretsen i spilleren med høyeste presisjon.

 

 

Rega Planar 8 platespiller m/Rega Ania pickup

 

Ania pickup

Denne spilleren leveres med Regas håndlagde Ania-pickup. Konstruksjonen er basert på MC-pickupene Apheta 2 og Aphelion MC. Spolen er viklet innenfor de strengeste toleranser med ekstremt lav effektiv bevegelig masse som gir optimale sporingsegenskaper.

Ania har en nyutviklet pickup kropp i støpt Polyphenylene Sulphide som består av polymer og 40% glass. Materialets hardhet og stabilitet har tilnærmet identiske egenskaper som aluminium (benyttes på Apheta 2 og Aphelion). Den åpne konstruksjonen er innkapslet for beskyttelse av interkablingen og bidrar til risikofri montering av pickup.

En Kraftig neodymium magnet i kombinasjon med håndviklede spoler gir en eventyrlig gjengivelse med en fantastisk detaljformidling og dynamikk - unikt for prisklassen.

Pickupen har trepunkt feste for enkel montering på Rega platespillere, Ania er den perfekte partner til Planar 3, RP6 og RP8.

 

 • Stifttrykk: 1.75 - 2.00 gram
 • Anbefalt belastning: 100 ohm
 • Utgangsimpedans: 10 ohm
 • Utgangsnivå: 0,350mV
 • Kanalbalanse : = 20µV
 • Nåleslipning: Elliptical profile stylus
 • Magnet: Edge Neodymium
 • Spole: 0.018mm fine wire
 • Montering Rega spillere: 3 punkts feste for optimal matching til arm
 • Montering øvrige spillere: Standard 1/2" feste, to skruer
Teknisk info

Dimensjoner (m/støvlokk)

 
Width 420mm
Depth 315mm
Height 125mm
Weight 4.2Kg

Dimensjoner (NEO PSU)

 
Width 180mm
Depth 155mm
Height 50mm
Weight 0.6Kg

Spesifikasjoner (Ania)

 
Tracking Pressure 1.75 - 2.00g
Input load impedance 100 ohm
Output impedance 10 ohms
Nominal output voltage 350µV
Channel Balance = 20µV
Separation = -29dB
Mass 6g

Key features

 
Iron cross & micro coil assembly  
One of the world"s smallest MC generators.  
Cutting edge neodymium magnet.  
Elliptical profile stylus  
Constructed from high specification 0.018mm fine wire  

Load settings for adjustable MC stages

 
Impedance 100ohm 
Capacitance 1000pF 
Gain setting High ("On" position for Rega phono stages) 
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102508