System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI System Audio Air 1 - Sort Trådløs høyttaler m/HDMI

System Audio Air 1 - Sort

Trådløs høyttaler m/HDMI

SA Air 1 er en meget kompakt høyttaler som passer perfekt til alle rom i huset. Høyttaleren er bygget i høy kvalitet av skikkelig treverk og spesialdesignet for å gjøre lyden så naturtro som mulig. Med Bluetooth 5.0 kan man enkelt spille musikk fra telefon i høy kvalitet, HDMI porten gjør at den vil fungere som en super lydplanke til din TV. Den har inngang for platespilleren din slik at du enkelt kan nyte analog lyd. Som om det ikke er nok så har den både flere analoge og digitale innganger og utgang til subwoofer om du ønsker enda mer trøkk.

Varenr: 115897
5 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

SA AIR 1

System Audio Air 1 er en Bluetooth høyttaler som passer på kjøkkenet, hjemmekontoret, i stuen eller hvor enn du skulle trenge fantastisk god lyd. Med denne høyttaleren kan du streame musikk trådløst fra smarttelefonen din ved hjelp av Bluetooth funksjonen. SA Air 1 benytter seg av den beste Bluetooth 5.0 teknologien paret med en rekkeviddemottaker av høy kvalitet.

 
PLATESPILLER TILKOBLING
Med den dedikerte phono-inngangen har System Audio fokusert på komponenter av høy kvalitet. Dette for å sikre den beste lyden ved avspilling fra platespiller. 

 

System Audio Air 1 Sort

 

TV - ARC
            
Oppgrader lyden fra TV-en betydelig ved å koble en HDMI-kabel fra TV-en til SA Air 1 anlegget. Ved å bruke ARC kan du også styre lyden på høyttaleren med fjernkontrollen til tv'en.

 

INNGANGER
   
Air 1 har både optiske og analoge innganger, i tillegg til HDMI. Her har du alle muligheter!

 

SA Air 1 sort uten grill

      

FREMTIDSRETTET
    
SA Air 1 kan lade telefonen din og høyttaleren er også oppgraderbar slik den kan følge med i tiden og den teknologiske utviklingen for enda bedre lyd.

 

SUBWOOFER
    
Man kan utvide SA Air 1 ved å koble til en aktiv subwoofer gjennom dens analoge utganger. Alternativt kan man også koble til enda en SA Air 1 og bruke den i et annet rom.

 

System Audio Air 1 grå grill

 

 

HVA GJØR AIR 1 SÅ SPESIELL?
 
«At System Audio, we love music and therefore we have a special focus on the sound. SA Air 1 is no exception.» 

- System Audio

  

• Høyttaleren er bygget av tre og driverenhetene er spesielt designet for Air 1 for å gjøre lyden så naturtro som mulig.


• Teknologien i Air 1 består av 2 kraftige digitale forsterker-enheter med innebygde 32-bit flytepunktprosessorer som sørger for å levere høykvalitetslyd i høy oppløsning uten tap. Dette er helt unikt for høyttalere i denne kategorien!


• Det er ingen passive komponenter i Air og den digitale signalbehandlinger er fri for støy og forvrenging. På grunn av dette hører man musikken tydelig og med nyanser man ikke har hørt før.


• Air 1 høyttalerne oppgraderer lyden fra TV-en din gjennom ARC-inngangen, som enkelt kobles til med en HDMI-kabel.

 

Teknisk info
Frekvensområde:                                                                            45 - 25kHz (+/- 3dB)
Forsterker: 2x Innebygde 90 Watt (180 Watt peak) 2 -way active
Bredde 29.5 cm
Høyde 17 cm
Dybde 16.3 cm
Inputs:

Bluetooth 5.0 (16 bit / 48 kHz)

Phono (RIAA)

2x Digital Optical

TV ARC

Line in - analog (RCA)

Aux - analog (3.5mm minijack)

Oppgraderbar med RAM TWEAKS

Outputs:

Sub out - analog (RCA) for aktiv Subwoofer eller ekstra Air-Høyttaler

For passiv SA Air 1 (ikke tilgjengelig enda)

Innhold:

1x Høyttaler: SA Air 1

1x Sort front grill og 1x grå front grill følger med i pakken

1x Hvit strømkabel (1.8 m)

4x Gummiføtter

1x Fjernkontroll (med batteri)

Inkludert Kontroller: Ja
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
181434