Yamaha NS-SW050 - Sort Subwoofer 8" Yamaha NS-SW050 - Sort Subwoofer 8" Yamaha NS-SW050 - Sort Subwoofer 8"

Yamaha NS-SW050 - Sort

Subwoofer 8"

Denne kompakte subwooferen inneholder en rekke avanserte, høyytende bassteknologier fra Yamaha, som Twisted Flare Port, Advanced YST II med diskrete forsterkerkretser og en høykvalitets 8" bass-enhet. Den resulterende bassresponsen er kraftig rik og slagkraftig. De milde kurvene og matt finish gir subwooferen et stilig utseende.
Varenr: 128051
2 090,-
-+
orange-stock-iconUbekreftet til lager 19.06.2024

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klar og stram bass

Den nye Twisted Flare porten drar fordel av omfattende erfaring med utvikling av subwoofere. Den forsiktig vridende, utstrakte formen skaper en jevn luftstrøm rundt kanten av porten kontra den turbulente luftstrømmen rundt en konvensjonell port. Dette reduserer uvedkommende støy som ikke er tilstede i det originale inngangssignalet og gir klar, nøyaktig lavfrekvent gjengivelse. Fra spesialeffektlyder i filmer til atmosfæren på et live-sted, du hører bass som er klar, stram og realistisk.

Dype toner

Advanced YST II (Yamaha Active Servo Technology II) utviklet av Yamaha, kombinerer negativ impedans og konstantstrømprinsipper for å drive høyttalerkjeglen med enda tettere kontroll enn forrige versjon. Ved å bruke Advanced Negative Impedance Converter (ANIC)-kretser, optimaliserer dette systemet dynamisk effektiv høyttalerimpedans for å opprettholde utmerket linearitet. Dette betyr mer stabil og nøyaktig respons på lavt område, for ikke å snakke om høyere lydkvalitet.


Mer enn en Black Box

Den forsiktig avrundede formen med en skrå frontflate er stilig elegant. Designet for å være diskré, den vil garantert se vakker ut i en stue eller hjemmekinorom og vil matche et bredt utvalg av høyttalere. Mer enn en svart boks, det er hjerterytmen til hjemmekinoanlegget ditt.

Teknisk info
Driver 20 cm (8”) cone
Dynamisk Effekt 100 W (5 ohms)
Utgangs Effekt 50 W (100 Hz, 5 ohms, 10% THD)
Frekvensgang 28–200 Hz
Advanced YST Yes
Twisted Flare Port Yes
Mål (B x H x D) 291 x 292 x 341 mm
Vekt 8.5 kg
Kundeanmeldelser
104443