Pro-Ject Debut Carbon EVO - Hvit piano Platespiller Pro-Ject Debut Carbon EVO - Hvit piano Platespiller Pro-Ject Debut Carbon EVO - Hvit piano Platespiller Pro-Ject Debut Carbon EVO - Hvit piano Platespiller

Pro-Ject Debut Carbon EVO - Hvit piano

Platespiller

Bestselgeren fra Pro-Ject er deres Debut platespillere. Spilleren har gjennomgått en evolusjon og er nå forbedret på alle områder. Si hei til Pro-Ject Debut Carbon EVO!

Tester av Pro-Ject Debut Carbon EVO:

Pro-Ject Debut Carbon EVO What hi-fi review Pro-Ject Debut Carbon EVO Wired recommends  Pro-Ject Debut Carbin EVO - AV Forums Best Buy Award

Varenr: 114573
7 490,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Hemmeligheten bak suksessen til Pro-Ject Debut er en enkel konstruksjon, med gode materialer som gir en høy lydkvalitet til en fornuftig pris. Ved å prioritere det viktigste; lydkvaliteten, får du en spiller som har de essensielle funksjonene en platespiller trenger, uten ekstra funksjoner som trekker prisen opp. Pro-Ject Debut Carbon EVO er likevel ikke helt manuell som forgjengeren. Her kan du velge hastighet elektronisk. Armen flytter du manuelt med fingerløfteren og armløfteren. Pro-Ject Debut Carbon EVO er perfekt for deg som vil ha best mulig lyd pr krone.

 

 • Ortofon 2MRed pickup
 • 8,6" Carbon tonearm
 • Gullforgylte RCA-kontakter
 • Connect IT E RCA-kabel med jording
 • TPE dempet platetallerken, 1,7 kg
 • Elektronisk hastighetsvelger
 • 33/45/78 RPM
 • Oppgradert motoroppheng
 • Justerbare dempeføtter i aluminium
 • Støvlokk inkludert
 • Produsert i EU

 

 

 

 

 

 

Oppgradert klassiker

En platespiller er i utgangspunktet et enkelt mekanisk produkt. Alt handler om å la den lille diamantstiften som sitter på tuppen av nålerøret i pickupen, få best mulig arbeidsbetingelser, slik at den kan lese av vinylrillen uten å fange opp ekstra vibrasjoner. Det betyr at de mekaniske delene i en platespiller har stor innvirkning på hvor presist stiften klarer å lese av rillene.


Pro-Ject Debut Carbon EVO er oppgradert på en rekke punkter. Summen av disse oppgraderingene lar Pro-Ject Debut Carbon EVO gjengi musikken med større presisjon, flere detaljer og med mer stillhet rundt instrumentene.

 

 

 

 

 

 

Bedre oppheng til motoren

Motorens oppheng er forbedret, og reduserer vibrasjoner som forplanter seg i spilleren og forstyrrer pickupens evne til å lese av vinylrillene. Ved å kombinere TPE-demping og en sandwitch konstruksjon med tett masse, er motoren i Pro-Ject Debut Carbon EVO ekstra stille.

 

 

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO motoroppheng

 

 


Dempeføtter i metall

Pro-Ject Debut Carbon EVO har fått tre nye føtter i aluminium. Disse er dempet og kan justeres slik at spilleren står helt i vater. Ved at platespilleren står i vater, klarer armen å bevege pickupen jevnt over hele vinylplaten.

 

 

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO dempet fot

 

 

 

Dempet platetallerken

Platetallerkenen er laget i stål og veier 1,7 kg. Innsiden av platetallerkenen er dempet med termoplastisk elastomer (TPE), som reduserer platetallerkenens resonans, slik at den går enda stillere med mindre wow og flutter.

 

 

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO dempet tallerken

 

 

 

Elektronisk hastighetsvelger

Presis motorkontroll sørger for at tallerkenen går med enda jevnere hastighet. Strømbryteren er også hastighetsvelgeren, så du slipper å gjøre dette manuelt.

 

 

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO elektronisk hastighetsvelger

 

 

 

8,6" Carbon tonearm

Tonearmen sørger for at pickupen holder riktig vinkel i vinylrillene, og har korrekt stifttrykk. Det er her du justerer antiskating og stifttrykk ved hjelp av motvektsloddet. Pro-Ject Debut Carbon EVO er utstyrt med Pro-Jects anerkjente 8,6" Carbon tonearm. Armen er svært stiv og lett, og er laget i ett stykke karbon.

 

 

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO tonearm

 

 

 

Ortofon 2M Red pickup

Den viktigste komponenten i en platespiller er pickupen. Det er den som skal omforme de mekaniske variasjonene i platerillene til et elektrisk signal. Pro-Ject Debut Carbon EVO leveres med en Ortofon 2M Red pickup, som er en MM-pickup med elliptisk slipning. En elliptisk slipning gjør at pickupen er enkel å stille inn, og få til å spille bra.

 

 

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO pickup

 

 

 

Connect IT E kabel og RCA-utganger

Til Pro-Ject Debut Carbon EVO medfølger Connect IT E signalkabel, som også har egen leder for jordingen. Spilleren har gullforgylte RCA-kontakter, slik at du kan bytte til en annen kabel, om du skulle ønske det. Man bruker gullforgylte kontakter, fordi det gir god kontakt og gull reagerer ikke med oksygenet i luften, slik at kontaktene ikke korroderer, og dermed gir god kontakt over lang tid.

 

 

 

Pro-Ject Debut Carbon EVO lifestyle

 

Teknisk info
Pro-Ject Debut Carbon EVO
Nominal speeds 33/45 r.p.m.. *** 78 r.p.m. optional
Speed variance 33: ±0.50% 45: ±0.60%
Wow and flutter 33: ±0.17% 45: ±0.15%
Signal to noise 68dB
Effective tonearm mass 6g
Effective tonearm length 8.6" ( 218.5 mm)
Overhang 18,5 mm
Power consumption 4 W/ 0 W in Stand-By
Outboard power supply 15V / 0 – 0.8 mA DC (set at 0.5 mA), universal power supply
Dimensions (W x H x D) 415 x 118 x 320 mm, dust cover open 415 x 365 x 405mm
Weight 5,6 kg
Dimensions packaging (W x H x D) 488 x 235 x 393 mm
Weight incl. packaging 8.0kg
MM-Cartridge Ortofon 2M Red
Frequency range 20-22.000Hz
Channel separation 22dB/1kHz
Output voltage 5.5mV
Recommended load impedance 47kohms/amplifier connection – MM-input
Compliance/stylus type 20µm/mN – elliptical
Recommended tracking force 17.5mN
Weight 7.2g
Downloads

Manual [pdf]

Product Information [pdf]

Setup Guide with Ortofon 2M Red [pdf]

Setup Guide with Sumiko Rainier (US Version) [pdf]

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
159743