home Meny close
menu Meny

Eagle Deluxe Signalkabel - 1.5 meter RCA

Velkonstruert stereo signalkabel av høy kvalitet fra Eagle. En meget god all around signalkabel for anlegg i økonomiklassen og en god og rimelig oppgradering fra de billige standardkablene som ofte følger med produktene.
kr 299,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 114404
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Eagle Deluxe Signalkabel - 1.5 meter RCA

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling RCA
Beskrivelse

Detaljer

Velkonstruert stereo signalkabel av høy kvalitet fra Eagle. En meget god all around signalkabel for anlegg i økonomiklassen og en god og rimelig oppgradering fra de billige standardkablene som ofte følger med produktene. Her får du en kabel konstruert i kvalitetsmatrialer med god skjerming, kvalitets plugger og gode ledere som sørger for et løft i lydbildet, uten at det koster skjorta.
Eagle Cable kan skilte med kabler av topp kvalitet som gir ekstremt mye for pengene. Med kvalitetsstempelet "Made in Germany" signaliseres gjennomgående teknisk og visuell perfeksjon. Med et kabelsortiment som strekker seg fra høyttaler kabler til komplette bildekabler, møter Eagle Cable alle kundegrupper, og det til en pris alle kan leve med.
Eagle Deluxe RCA er en velkonstruert signalkabel med gode lydkvaliteter. En topp budsjettskabel for de som ønsker å ta steget opp fra de stusslige kablene som ofte leveres med produktene. Takket være solid skjerming får man et lavere støygulv og minimerer risikoen for at uønsket støy og forstyrrelser fra andre elektriske apparater forringer lydbildet. Slik at du får hentet ut potensialet som bor i ditt anlegg.

Følg oss