Chord SignatureX Tuned ARAY Analog RCA Signalkabel - 1 meter

Chord SignatureX Tuned ARAY Analog RCA

Signalkabel - 1 meter

SignatureX Tuned ARAY er håndbygget i Storbritannia og har vært en del av serien siden 1998. Ytelsen er konsekvent høy, takket være den konstant utviklende designen, som alltid drar nytte av de siste teknologiske forbedringene for å holde den i forkant

Varenr: 119825
14 095,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nyhet! Nå med XLPE!

XLPE eller kryssbundet polyetylen er et herdet isolasjonsmateriale. Tverrbindingspolymerer er en prosess som endrer molekylstrukturen til polymerkjedene slik at de er tettere bundet sammen, og denne tverrbindingen gjøres enten ved kjemiske midler eller fysiske midler. XLPE har blitt mye brukt som kabelisolasjonsmateriale på grunn av dets utmerkede dielektriske egenskaper og termiske stabilitet.

 

Signature series

Før lanseringen av Sarum T og Chord Music, var kablene i Signature-serien toppmodellene til The Chord Company. Dette er absolutt high-end med mer avansert ARAY støyabsorbering, utrolig høy metallkvalitet, isolasjonsmateriale og trippel skjerming. Solid terminering med sølvplugger for best ledeevne, samt PTFE-plugger der det er mulig, bidrar til å løfte ytelsen enda noen hakk. Alle Signature er bygget for hånd i England.

Alle ARAY-kabler krever en høy grad av presisjon, og er kun oppnådd med omhyggelig håndmontering. En fordel med denne prosessen er at det gir muligheten til å legge til de ekstra lederne som trengs for å bygge en eksepsjonell XLR-kabel.

 

 

 

Nøkkelpunkter:

•    Direkteplatert heavey-gauge sølv + kobber.

•    Tuned ARAY lederkonfigurasjon. (Super ARAY på digitalkablene.)

•    XLPE isolasjonsmateriale.

•    Trippel skjerm. Separat skjerm mellom lederne.

•    Gir god mekanisk avkobling mellom komponenter.

•    Sølvplugger (RCA, Subwoofer, Coax, DIN)

•    PTFE isolasjon på plugger (RCA, Subwoofer, Coax.)

•    Håndbygget i England.

 

Historie:

Chord Company startet i 1985 med å produsere kabler for Naim Audio. Opp i gjennom årene har de vunnet mange priser for deres «no-nonsense» tilnærming til kabeldesign og fokus på ekstra god skjerming. Chord Company har produksjonsfasiliteter i Amesbury, et lite tettsted utenfor den vakre småbyen Salisbury i Sør-England.

Kundeanmeldelser
237514