Onkyo TX-NR5100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR5100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR5100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR5100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR5100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR5100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR5100 Hjemmekinoreceiver

Onkyo TX-NR5100

Hjemmekinoreceiver

Onkyo TX-NR5100 er en velutstyrt og moderne 7.2 kanals hjemmekinoreceiver med HDMI 2.1 og støtte for alle de siste lydformatene. Receiveren er skreddersydd for klasseledende opplevelser, enten om du skal se på film, høre på musikk eller koble til en spillkonsoll.

Spør oss om pakkepris på Onkyo hjemmekinoreceiver med Klipsch høyttalere. Kontakt oss her.

Varenr: 117851
9 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dynamisk lydforsterkning

En kraftig strømforsyning med stor transformator og godt dimensjonerte kondensatorer sørger for en god lydgjengivelse. Den har internettradio, nettverksavspilling fra DLNA-kompatible enheter og Spotify m.m. Dolby Atmos-dekoding gir et tredimensjonalt lydbilde med en bedre filmopplevelse og beskrivelse av bevegelse i hele rommet, og en innebygget DTS:X dekoder gir kompatibilitet mot neste generasjons multidimensjonale surroundsystem.

 

Premium lyd

En premium-kvalitets 384 kHz / 32 bit AKM DAC med en unik digital filterteknologi, sørger for full utnyttelse av de høyoppløste lydformatene med en fantastisk klar lydgjengivelse uten jitter-forvrengning.

 

HDMI 2.1 med 8K og eARC

Onkyo TX-NR5100 er utstyrt med HDMI 2.1, som er den nyeste versjonen av HDMI, har støtte for eARC med oppløsning på inntil 8Ki 60hz og 4K i 120hz og dynamisk HDR.  8K leverer fantastiske bilder med to ganger så høy vertikal og horisontal oppløsning sammenlignet med 4K, og fire ganger så mange piksler. Kombinert med 60hz oppdateringsfrekvens er du sikret den aller beste bildekvaliteten tilgjengelig.

 

Onkyo TX-NR5100 stuee

 

Den ultimate 4K spillopplevelsen

Med 4K/120hz holder bildet seg skarpt og flyter smidig, selv i svært raske action-sekvenser.

 

To-veis Bluetooth

Receiveren kan både motta og sende Bluetooth-signaler. Du kan med andre ord både strømme musikk direkte fra telefonen din receiveren, og du kan koble til en trådløs Bluetooth-hodetelefon og sende lyden fra receiveren til hodetelefonen.

 

Innebygde strømmetjenester

Chromecast built-in.
Works With Sonos.
Spotify.
Tidal.
Pandora.
Amazon music.
Roon tested.
AirPlay2 og Bluetooth (2-veis) gir enkel og trådløs musikkstrømming.

 

Optimalisert Klipsch-modus

Med Klipsch optimalisert modus kan du nå sømløst og enkelt integrere dine Klipsch høyttalere med din Onkyo hjemmekinoreceiver. Klipsch og Onkyo har gått sammen og implementert presise crossover-verdier for hele utvalget av høyttalere fra Klipsch. Både Reference og Reference Premiere seriene ligger inne. Bare velg hvilken høyttalermodell du skal bruke per kanal, så blir den optimale crossover-verdien satt automatisk i receiveren, genialt enkelt. Fremtidige høyttalere vil oppdateres i receiveren med firmware oppdateringer.

 

Multirom-kompatibel med talestyring

Onkyo TX-NR5100 er en smart receiver som enkelt kan integreres i ditt multirom-system. Den er kompatibel både med Apple Airplay, Alexa og Google.

 

Dolby Atmos Height Virtualizer

Ved avspilling av et hvilket som helst Dolby format, så kan du aktivere Dolby Atmos Height Virtualizer for en enda mer oppslukende lydopplevelse. Systemet lager en virituell surround og høydeeffekt med tradisjonelle høyttaleroppsett uten bakhøyttalere eller høydehøyttalere.

 

Works with Sonos Certified

TX-NR5100 kan integreres inn i ditt Sonos Home Sound System. Denne receiveren har et klasseledende grensesnitt inn i Sonos sitt økosystem og du kan blant annet bruke Sonos appen med sin volum-gjennomførings funksjon.

 

Dolby Atmos og DTS:X - Sett lyden fri!

Dolby Atmos og DTS:S gir ingeniørene muligheten til å legge lyden der de ønsker i 3D-lydbildet, med effekter som flytter seg fra høyttaler til høyttaler gjennom hele rommet.

 

Klargjort for DTS Play-Fi

DTS Play-Fi lar deg nyte musikk med høy kvalitet fra onlinetjenester, mediaservere eller fra ditt musikkbibliotek over Wi-Fi til et utall av enheter ved å bruke Onkyo sin Music Control app. DTS Play-Fi kan synkronisere musikken i flere rom. Hvert medlem av familien kan høre på musikk på sitt eget rom, eller i en gruppe av rom. DTS Play-Fi lar deg sette sammen et multirom-system som dekker de fleste behov.

 

AccueQ romkalibrering

AccueQ gjør det intielle oppsettet av receiveren til en enkel affære og sørger for at høyttalerne er korrekt kalibrert og tilpasset din lytteposisjon. AccueQ kalkulerer avstand til høyttalerne og justerer volumet og delefrekvensen (crossover) på hver enkelt høyttaler. Justering av delefrekvensen sørger for at subwooferen sin jobber optimalt med resten av høyttalerne.

 

Forsterket sone B og Front L/R bi-amping

TX-NR5100 har multifunksjons høyttalerterminaler. Bruker du ikke høydekanalene så kan du bruke de ekstra høyttalerterminalene til et sone B oppsett med et par høyttalere i et annet rom. Alternativt kan du også bruke de ledige terminalene til å bi-ampe fronthøyttalerne dine.

 

 

 

Teknisk info

Onkyo TX-NR5100 spesifikasjoner:

 

Forsterker:

Power output (All channels) 165 W/Ch (6 ohms, 1 kHz, 10% THD, 1-ch driven) 80 W/Ch (8 ohms, 20 Hz–20 kHz, 0.08% THD, 2-ch driven, FTC)
Dynamic power 160W (3 ohms, Front) 125W (4 ohms, Front) 85W (8 ohms, Front)
THD+N (Total Harmonic Distortion + Noise) 0.08% (20 Hz–20 kHz)
Input sensitivity and impedance 200mVrms/32k-ohms (Line)
Rated RCA output level and impedance 1Vrms 200m Vrms/2.2k-ohms(Zone B PreLine-out)
Frequency response 10 Hz–100 kHz/+1 dB, -3 dB (Direct/Pure Audio)
Tone control ±10 dB, 20 Hz (Bass) ±10 dB, 20 kHz (Treble)
Signal-to-noise ratio 106 dB (Line, IHF-A)
Speaker impedance 4–16 ohms

 

Generelt:

Power supply AC 220 V
Power consumption (operating) 490 W
Power consumption (idle) 45 W
Power consumption (standby) 0.1 W
Dimensions (W x H x D) 43,5 x 16 x 32,8 cm
Weight 18.5 lbs. (8.4 kg)
Tilbehør
Alternativer
Onkyo TX-NR696 Hjemmekinoreceiver
Kjøp
11 990,-
green-stock-icon20+
Yamaha RX-A2A - Sort Hjemmekinoreceiver
Kjøp
21%
9 490,-
Før: 11 990,-
green-stock-icon2
Kundeanmeldelser
209572