Chord C-Line Analog RCA Signalkabel - 50 cm Chord C-Line Analog RCA Signalkabel - 50 cm Chord C-Line Analog RCA Signalkabel - 50 cm

Chord C-Line Analog RCA

Signalkabel - 50 cm

C-series er The Chord Companys «entry level» kabler. Kablene er likevel godt konstruert med god kvalitet på materialene som er valgt.

Tester av Chord C-line:

Varenr: 129816
745,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

C-line Analog RCA er en skjermet analog signalkabelkabel som passer til alle stereokomponenter, til og med platespillere.

  • ARAY leder-konfigurasjon
  • Gullforgylte RCA-kontakter
  • Ledere av flertrådet oksygenfritt kobber
  • Folie-skjerm
  • Støpt RCA-hette

Solid konstruksjon

C-line benytter ledere av flertrådet oksygenfritt kobber som er arrangert med The Chord Companys proprietære ARAY-geometri. Signallederne er beskyttet mot interferens fra omgivelsene med en kraftig folie-skjerm slik at signalet transporteres uten forringelser fra omgivelsene. RCA-pluggene er gullforgylt for å hindre at kontaktene korroderer over tid.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Chord C-Line Analog RCASignalkabelMeget god rca kabel, gjør jobben :-)
Chord C-Line Analog RCASignalkabelSuper gode kabler til den prisen. Veldig fornøyd
104525