Onkyo TX-NR6100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR6100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR6100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR6100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR6100 Hjemmekinoreceiver Onkyo TX-NR6100 Hjemmekinoreceiver

Onkyo TX-NR6100

Hjemmekinoreceiver

Onkyo TX-NR6100 er en velutstyrt og moderne 7.2 kanals hjemmekinoreceiver med HDMI 2.1 og støtte for alle de siste lydformatene. Receiveren er THX sertifisert og leverer solide 100 watt per kanal ved 8 ohm.

Spør oss om pakkepris på Onkyo hjemmekinoreceiver med Klipsch høyttalere. Kontakt oss her.

Varenr: 118171
11 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (28 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

THX sertifisert

I 1993 ble Onkyo den første produsenten innenfor forbrukerelektronikk som fikk THX sertifisering på sine produkter. Produktene måtte bokstavelig talt gjennom tusenvis av tester før de fikk THX-sertifiseringslogoen. Kravene er at uansett hvilken inngang som brukes, uansett hvilken kombinasjon av produktenes innebygde funksjoner som brukes, så kan absolutt ingenting legges til eller endres i kildematerialet. TX-NR6100 tilbyr fire distinkte THX-lyttemoduser: kino, spill, musikk og surround EX.

 

Dynamisk lydforsterkning

En kraftig strømforsyning med stor transformator og godt dimensjonerte kondensatorer sørger for en god lydgjengivelse. Den har internettradio, nettverksavspilling fra DLNA-kompatible enheter og Spotify m.m. Dolby Atmos-dekoding gir et tredimensjonalt lydbilde med en bedre filmopplevelse og beskrivelse av bevegelse i hele rommet, og en innebygget DTS:X dekoder gir kompatibilitet mot neste generasjons multidimensjonale surroundsystem.

 

HDMI 2.1 med 8K og eARC

Onkyo TX-NR6100 er utstyrt med HDMI 2.1, som er den nyeste versjonen av HDMI, har støtte for eARC med oppløsning på inntil 8Ki 60hz og 4K i 120hz og dynamisk HDR.  8K leverer fantastiske bilder med to ganger så høy vertikal og horisontal oppløsning sammenlignet med 4K, og fire ganger så mange piksler. Kombinert med 60hz oppdateringsfrekvens er du sikret den aller beste bildekvaliteten tilgjengelig.

 

Onkyo TX-NR5100 stuee

 

Den ultimate 4K spillopplevelsen

Med 4K/120hz holder bildet seg skarpt og flyter smidig, selv i svært raske action-sekvenser.

 

To-veis Bluetooth

Receiveren kan både motta og sende Bluetooth-signaler. Du kan med andre ord både strømme musikk direkte fra telefonen din receiveren, og du kan koble til en trådløs Bluetooth-hodetelefon og sende lyden fra receiveren til hodetelefonen.

 

Innebygde strømmetjenester

Chromecast built-in.
Works With Sonos.
Spotify.
Tidal.
Pandora.
Amazon music.
Roon tested.
AirPlay2 og Bluetooth (2-veis) gir enkel og trådløs musikkstrømming.

 

Optimalisert Klipsch-modus

Med Klipsch optimalisert modus kan du nå sømløst og enkelt integrere dine Klipsch høyttalere med din Onkyo hjemmekinoreceiver. Klipsch og Onkyo har gått sammen og implementert presise crossover-verdier for hele utvalget av høyttalere fra Klipsch. Både Reference og Reference Premiere seriene ligger inne. Bare velg hvilken høyttalermodell du skal bruke per kanal, så blir den optimale crossover-verdien satt automatisk i receiveren, genialt enkelt. Fremtidige høyttalere vil oppdateres i receiveren med firmware oppdateringer.

 

Multirom-kompatibel med talestyring

Onkyo TX-NR6100 er en smart receiver som enkelt kan integreres i ditt multirom-system. Den er kompatibel både med Apple Airplay, Alexa og Google.

 

Dolby Atmos Height Virtualizer

Ved avspilling av et hvilket som helst Dolby format, så kan du aktivere Dolby Atmos Height Virtualizer for en enda mer oppslukende lydopplevelse. Systemet lager en virituell surround og høydeeffekt med tradisjonelle høyttaleroppsett uten bakhøyttalere eller høydehøyttalere.

 

Works with Sonos Certified

TX-NR6100 kan integreres inn i ditt Sonos Home Sound System. Denne receiveren har et klasseledende grensesnitt inn i Sonos sitt økosystem og du kan blant annet bruke Sonos appen med sin volum-gjennomførings funksjon.

 

Dolby Atmos og DTS:X - Sett lyden fri!

Dolby Atmos og DTS:S gir ingeniørene muligheten til å legge lyden der de ønsker i 3D-lydbildet, med effekter som flytter seg fra høyttaler til høyttaler gjennom hele rommet.

 

Klargjort for DTS Play-Fi

DTS Play-Fi lar deg nyte musikk med høy kvalitet fra onlinetjenester, mediaservere eller fra ditt musikkbibliotek over Wi-Fi til et utall av enheter ved å bruke Onkyo sin Music Control app. DTS Play-Fi kan synkronisere musikken i flere rom. Hvert medlem av familien kan høre på musikk på sitt eget rom, eller i en gruppe av rom. DTS Play-Fi lar deg sette sammen et multirom-system som dekker de fleste behov.

 

AccueQ romkalibrering

AccueQ gjør det intielle oppsettet av receiveren til en enkel affære og sørger for at høyttalerne er korrekt kalibrert og tilpasset din lytteposisjon. AccueQ kalkulerer avstand til høyttalerne og justerer volumet og delefrekvensen (crossover) på hver enkelt høyttaler. Justering av delefrekvensen sørger for at subwooferen sin jobber optimalt med resten av høyttalerne.

 

Forsterket sone B og Front L/R bi-amping

TX-NR6100 har multifunksjons høyttalerterminaler. Bruker du ikke høydekanalene så kan du bruke de ekstra høyttalerterminalene til et sone B oppsett med et par høyttalere i et annet rom. Alternativt kan du også bruke de ledige terminalene til å bi-ampe fronthøyttalerne dine.

Teknisk info

Onkyo TX-NR6100 spesifikasjoner:

 

VIDEO CODECS & FORMATS

Max. resolution:8K UHD

Max. upscaling:1080p to 4K

Codecs:HDR 10
HDR 10+
HLG
BT.2020
Dolby Vision

 

VIDEO CONNECTIONS

HDMI in:6

HDMI out:2

 

AUDIO INPUTS

Coaxial:1

HDMI 2.0:3

HDMI 2.1:3

Optical/Toslink:1

Phono (MM):1

Input level & impedance phono (MM):3.5 mV/47 kΩ

RCA:4

Input level & impedance RCA:200 mV/47 kΩ

Music streaming services:
Amazon Music
Deezer
Spotify
Tidal
TuneIn

Ethernet:1

USB 2.0:2

Wireless:
Bluetooth
Wifi 2.4GHz/5GHz

 

AMPLIFICATION

THD at rated ouput (6Ω):1%

S/N ratio:106dB

Speaker impedance:4-16?

S/N ratio phono:80dB

Frequency response:10-100000Hz

Zones:2

Channels:
7.2
5.2.2


AUDIO OUTPUTS

Power & impedance 6.3mm jack:80 mW + 80 mW (32 Ω
1 kHz
10% THD). 8 Ω - 600 Ω.

Output level & impedance RCA:200 mV/2.2 kΩ

Subwoofer pre-out:2

Output level & impedance subwoofer:1 V/470 Ω


AUDIO CODECS & FORMATS

Codecs & certifications:Dolby Atmos
DTS:X
THX Certified
Dolby Atmos Height Virtualizer
DTS Virtual:X
Dolby Surround
DTS Neural:X

Room correction:AccuEQ

Supported file formats:
MP3
WMA
WAV
AIFF
AAC
FLAC
ALAC
DSD

Bluetooth codecs:
AAC
SBC
aptX
aptX HD

Bluetooth version:4.2


ENERGY MANAGEMENT

Power consumption:1.7-570W

 

DIMENSIONS AND WEIGHT

Product height:17.4cm

Product width:43.5cm

Product length:38cm

Product weight:9.8kg


CONTROL METHODS

Voice assistant integration:
Alexa
Google Assistant
Siri

Controller app:
Roon Ready
Apple Airplay 2
Sonos
DTS Play-Fi
Chromecast
Proprietary App

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
214575