Yamaha NS-SW100 Subwoofer 10" Yamaha NS-SW100 Subwoofer 10" Yamaha NS-SW100 Subwoofer 10"

Yamaha NS-SW100

Subwoofer 10"

Denne subwooferen har en rekke avanserte, høyytende bassteknologier fra Yamaha, som Twisted Flare Port, Advanced YST II med diskrete forsterkerkretser og en høykvalitets 10" bass-enhet. Den resulterende bassresponsen er kraftig rik og slagkraftig De milde kurvene og matt svart finish gir subwooferen et stilig og vakkert utseende.
Varenr: 119938
2 390,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (7 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den nye Twisted Flare porten bidrar til en klar og stram bass

.
Den helt nye Twisted Flare Port bruker den omfattende subwoofer utviklingen sin erfaring. Den blussede formen, med en lett vridning tar opp en vortex av luft som blir generert rundt kanten av porte, noe som skaper en jevn flyt av luft. Dette reduserer støy utenfra som ikke er til stede i den opprinnelige inngangssignalet og gir klar og presis gjengivelse av lave frekvenser. Gjennom spesialeffekter fra filmer til atmosfæren av en levende arena, hører du bass som er klar, stram og realisisk.

Advanced YST II for dyp bass

Yamaha Avansert YST II (Yamaha Active Servo Technology II) kombinerer negativ impedans og konstante prinsipper for å drive høyttalermembranen med ekstremt strammere kontroll. Bruker avanserte Negativ Impedns Converter (ANIC) kretser, dette systemet optimaliserer dynamisk effektive høyttalere sin impedans for å opprettholde god linearitet. Dette betyr mer stabil og nøyaktiv lav rekkevidde respons, ikke minst høyere lydtrykknivåer. Har også evnen til å reprodusere en klar bass uten usikkerhet.

Stilig tilskudd til ethvert rom.

Den avrundede form med en skråstilt frontflate presenterer et stilfult elegant utseende. Designet for å være diskret, den er garantert til å se vakker ut i en stue eller et hjemmekinorom.

Teknisk info
Driver 25 cm (10”) cone
Dynamisk Effekt 100 W (5 ohms)
Utgangs Effekt 50 W (100 Hz, 5 ohms, 10% THD)
Frekvensgang 25–180 Hz
Advanced YST Yes
Twisted Flare Port Yes
Mål (B x H x D) 351 x 352 x 408 mm
Vekt 12 kg
Kundeanmeldelser
239121