Marantz Model M1 Stereoforsterker med streamer og HDMI Marantz Model M1 Stereoforsterker med streamer og HDMI Marantz Model M1 Stereoforsterker med streamer og HDMI Marantz Model M1 Stereoforsterker med streamer og HDMI Marantz Model M1 Stereoforsterker med streamer og HDMI

Marantz Model M1

Stereoforsterker med streamer og HDMI

Marantz Model M1 er en trådløs streamingforsterker konstruert med ytelse og allsidighet i tankene. Nyt favorittmusikken eller TV-programmene dine med sømløs tilkobling fra én elegant, kompakt enhet.
Varenr: 120175
11 490,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Marantz Model M1

Som et resultat av flere tiår med Marantz-arv og ingeniørekspertise, endrer den nye generasjonen med trådløse strømmeforsterkere måten du lytter til musikk og ser på TV.

 

Høydepunkter

  • Laget i Shirakawa, Japan
  • 2.1 kanaler
  • 100 watt per kanal
  • HDMI eARC
  • Dolby Digital+
  • HEOS innebygd
  • Justering av bass og diskant
  • Justering av crossover for subwoofer

 

Ekte Marantz-kraft

Model M1 leverer 100 W per kanal inn i 8 ohm, med høykvalitetsforsterkning og lav forvrengning. Utgangen for subwoofer gir mulighet for enda mer kraft og fylde i større rom. Crossover-frekvensen for subwoofer justerer du enkelt i appen.

 

Marantz M1 i stuen

 

Høy oppløsning

Uansett hvordan du velger å streame høyoppløselig musikk, så sørger Model M1 for kvaliteten på det som kommer ut i andre endren, med støtte for HEOS, AirPlay2, Bluetooth, Spotify Connect og mer.

 

Multirom

Marants Model M1 har omfattende innebygget funksjonalitet, men den kompakte størrelsen gjør den allikevel til den ideelle partneren for lytting i flere rom.

 

Musikalsk digital filtrering

MMDF er en unik og sofistikert digital filtreringsteknologi som synliggjør de naturlige detaljene og tonaliteten i lyden.

 

Enkel tilkobling av TV med HDMI

Ved hjelp av HDMI eARC og innebygd Dolby Digital+-behandling, gir Marantz Model M1 gir deg suveren lyd fra filmer og TV-programmer. Alt du trenger i tillegg er et par gode høyttalere.

 

Marantz Model M1 tilkoblinger

 

Maramtz Model M1 key features

Teknisk info

Amplifier

Audio Inputs / Outputs

Inputs Audio Options

Audio Format Support

Streaming Technologies

Music Services and Sources

Networking & Control

General

Alternativer
Kundeanmeldelser
241762