Chord Clearway Analog RCA Signalkabel - 1 meter Chord Clearway Analog RCA Signalkabel - 1 meter Chord Clearway Analog RCA Signalkabel - 1 meter

Chord Clearway Analog RCA

Signalkabel - 1 meter

Gode HiFi-komponenter som ikke koster skjorta, fortjener tilsvarende gode kabler. Clearway-serien til The Chord Company tar slike kvalitetskomponenter i et rimeligere lydanlegg på alvor, og med Clearway Analog får du en RCA-kabel som formidler musikalitet langt over prispunktet.

Tester av Chord Analog RCA:

Chord Analogue RCA What Hi Fi Awards winner 2022

Varenr: 129868
1 195,-Tilbudspris
Førpris: 1 595,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Håndlaget i England og prisvinner i What Hi-Fi? i 2017, 2018 og 2019 - Beste analogue interconnect £50+.

AV Tech Media Awards 2017/18 Best Interconnect Cable.

  • ARAY-lederkonfigurasjon
  • Solid oksygenfritt kobber
  • RCA-kontakter i sølv

Konstruert for musikalitet

Chord VEE 3 RCA-kontakter og The Chord Company sin egen Tuned ARAY-teknologi sørger for optimal signaloverføring i denne kabelen. Den solide, oksygenfrie kjernen i kobber er skjermet av kraftig folie, for å forhindre kompresjoner som forårsaker endringer i impedans. Den ytre skjermen forsegler og beskytter signaloverføringen fra mekanisk interferens. Denne formen for feilfri overføring sørger for at informasjonen i kabelen leveres slik den ble sendt ut, som igjen betyr at den musikalske gjengivingen er intet mindre enn presis.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
104518