Chord ClearwayX Analog XLR Signalkabel - 50cm

Chord ClearwayX Analog XLR

Signalkabel - 50cm

Gode HiFi-komponenter fortjener tilsvarende gode kabler. Clearway-serien til The Chord Company tar kvalitetskomponenter i lydanlegg på alvor, og med ClearwayX analog XLR får du en balansert signalkabel som formidler musikalitet langt over prispunktet. Nå med XLPE isolasjon. Pris pr. par.
Varenr: 119484
2 395,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nyhet! Nå forbedret med XLPE isolasjon.

 

Clearway analog XLR er en balansert signalkabel som er egnet for stereokomponenter med XLR-kontakt.

 

 • Høydepunkter:

   - Meget god metallkvalitet, OFC kobber, sølvplatert på de digitale kablene.
   - XLPE isolasjonsmateriale.
   - Dobbel skjerm.
   - Sølvplugger (RCA, Subwoofer, Coax, DIN)
   - Håndbygget i England. (Eks. USB, Streaming, HDMI)

 

Konstruert for musikalitet

Neutriks sølvbelagte XLR-kontakter og The Chord Company sin egen Tuned ARAY-teknologi sørger for optimal signaloverføring i denne kabelen. De tykke, oksygenfrie lederne i kobber er skjermet av kraftig folie, for å forhindre ujevnheter i overføringen. Den ytre skjermen forsegler og beskytter signaloverføringen fra mekanisk interferens. Denne formen for overføring sørger for at signalet i kabelen leveres med detaljert, men nøytral, og svært musikalsk gjengivelse.

 

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
231372