Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller Pro-Ject A2 Helautomatisk platespiller

Pro-Ject A2

Helautomatisk platespiller

Modellen A2 bygger på en lange tradisjoner og erfaringer med helautomatiske platespillere hos Pro-Ject.

Varenr: 118727
17 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject A2 helautomatisk platespiller

A2 viderefører suksessen til helautomatiske platespillere fra Pro-Ject. Nytt på automatikken til A2 er muligheten til å velge slipppunktet for 7-tommers singler eller 12-tommers LP'er for 45 RPM-plater. Vi har også lagt til 78 RPM i systemet, slik at du kan dykke ned i gamle samlinger med "steinkaker". I typisk Pro-Ject-stil er motoren elektronisk kontrollert for mest nøyaktige og stabile avspillingshastigheter. Trykk på start, og tonearmen flyttes automatisk til innspillingsrillen på platen. Siden automatikken fungerer helt mekanisk - uten behov for ekstra elektronikk - påvirker den ikke lydkvaliteten eller nedgraderer den under avspilling!

 

Forbedret automatikk


Pro-Ject har investert i en ny aluminiumsstøpt topp for hele underchassiset og den automatiske mekanismen. De forsøker å unngå plastdeler fra den opprinnelige tyske automatiske designen, og dette er første gang på 50 år at det opprinnelige automatiske designet har fått en forbedring som dette.

 

 

Forbedret tonearm


A2 har en 8,3-tommers ultralett aluminiumstonearm med et forbedret tonearmrør. Dette er en perfekt match for Ortofon 2M Red. Pro-ject beholder den superraske responsen og alle transientdetaljer med mye fin mikrodynamikk, samtidig som den nye 2M Red pickup'en tilfører mye kropp og musikalsk varme. Tonearmensleiet er nå laget av aluminium og har en 4-punkts kardanisk konstruksjon med ståltupp-kulelager fra egen produksjon.

 

Masseløs justering av sporingskraften


A2 bruker et nytt system for innstilling av sporingskraften. Først nivåjusterer du tonearmen med dempet motvekt. Demping av motvekten gjør tonearmen mer robust og frakobler motvekten, noe som reduserer resonansfrekvensene. Deretter settes sporingskraften ved å vri på en skive direkte på tonearmens leie. Dette systemet er veldig raskt, presist og effektivt, og holder tyngdepunktet direkte over leiesenteret. Anti-skating med fjær kan også justeres direkte på tonearmens base.

 

MDF hovedchassis og underchassis


Det nye tunge MDF hovedchassiset er produsert og designet i Østerrike og nøye håndmalt med en luksuriøs matt svart finish i åtte lag. Det gir en svært solid base for underchassiset og reduserer hulrom for å unngå resonanser. A2 bruker en underchassis-konstruksjon, der tonearmen, tallerkenleiet og motoren er montert på et separat flytende underchassis. Dette isolerer alle de mest kritiske platespiller-elementene ytterligere og har spesielt store fordeler når høyttalerne dine er plassert svært nær platespilleren din.

 

 

Pro-Jects designfilosofi


Ved å inkorporere eget design og ideer har Pro-Ject brukt mye tid på A2s rene designspråk. Du vil se likheter med ikoniske design fra den tyske lydindustrien. I dag tror vi at denne minimalistiske tilnærmingen er svært moderne igjen. Til slutt leveres A2 med Connect it E platespillerkabel. Dette er en halvbalansert, lavkapasitans kabel med overlegen skjerming, og den er unik i denne prisklassen.

 

• Nytt prinsipp for sub-chassis
• Nytt 8-lags håndmalt MDF hovedchassis
• Ny 8,3" svart-aluminium ultralett tonearm
• Ny elektronisk regulert DC-motor for 33/45/78 RPM
• Ny justering for masseløs sporingskraft
• Nytt ultra lavfriksjons 4-punkts kardanisk aluminiumstonarm-lager
• Ny dempet motvekt for å eliminere resonanser
• Forhåndsjustert Ortofon 2M Red pickup*
• Silikon-dempede aluminiumsføtter
• Presis mekanikk med automatisert start og stopp
• Dempet aluminiumstallerken for redusert wow & flutter
• Karbonfiberarmert anti-magnetisk headshell
• Premium semi-symmetrisk Connect it E platespillerkabel
• Gullbelagte RCA-kontakter for kabel
• Støvdeksel inkludert
• Håndlaget i Tyskland

Teknisk info
Speed:33, 45, 78 (electronic speed change)
Drive principle:belt drive, fully automatic
Platter:damped aluminium platter
Wow & flutter:33: +/-0,14%; 45: +/-0,12%
Speed drift:33: +/-0,27%; 45: +/-0,22%
Signal to noise:74dB
Tonearm:ultra-light-mass 8,3” aluminium tonearm
Effective arm length:211mm
Overhang:19,5mm
Included accessories:15V DC / 0,8A power supply, dust cover, 7‘‘ single adapter, feltmat, phono cable
Power consumption:1,5W
Dimensions:430 x 150 x 365 mm (WxHxD)
Weight:7,3 kg net / 10 kg with packaging
Kundeanmeldelser
222007