Chord EpicX Analog XLR Signalkabel - 1 meter

Chord EpicX Analog XLR

Signalkabel - 1 meter

EpicX ARAY har vår unike ARAY-lederteknologi, den nyeste XLPE-isolasjonen og er utstyrt med ChorAlloy™-belagte VEE 3 RCA-plugger. EpicX ARAY er bygget av tunge sølvbelagte, flertrådede, oksygenfrie kobberledere.

Varenr: 119803
9 995,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nyhet! Nå med XLPE!

XLPE eller kryssbundet polyetylen er et herdet isolasjonsmateriale. Tverrbindingspolymerer er en prosess som endrer molekylstrukturen til polymerkjedene slik at de er tettere bundet sammen, og denne tverrbindingen gjøres enten ved kjemiske midler eller fysiske midler. XLPE har blitt mye brukt som kabelisolasjonsmateriale på grunn av dets utmerkede dielektriske egenskaper og termiske stabilitet.

 

Epic series

Epic er tuftet på nedarvet teknologi fra Signature-serien. Mer avansert ARAY støyabsorbering enn i Shawline-serien, med bedre metallkvalitet, isolasjon og skjerm gjør kablene i Epic-serien til en naturlig partner for alle premium hifi-systemer. Lederne i Epic-serien er tykkere enn i Shawline med direkteplatert sølv. Ekstra hensyn er tatt for å redusere mekanisk støy som vil lede til mikrofoni fra ytre vibrasjoner. Epic er selvsagt håndbygget i England!

 

 

Nøkkelpunkter:

 - Direkteplatert heavey-gauge sølv + kobber.
 - Tuned ARAY lederkonfigurasjon.
 - XLPE isolasjonsmateriale.
 - Dobbel skjerm + separat for jord.
 - Gir god mekanisk avkobling mellom komponenter.
 - Sølvplugger (RCA, Subwoofer, Coax, DIN)
 - Håndbygget i England. (Eks. HDMI)

 

Historie:

Chord Company startet i 1985 med å produsere kabler for Naim Audio. Opp i gjennom årene har de vunnet mange priser for deres «no-nonsense» tilnærming til kabeldesign og fokus på ekstra god skjerming. Chord Company har produksjonsfasiliteter i Amesbury, et lite tettsted utenfor den vakre småbyen Salisbury i Sør-England.

Kundeanmeldelser
237081