Monitor Audio Bronze 200 atmos høyttalerpakke Monitor Audio Bronze 200 atmos høyttalerpakke Monitor Audio Bronze 200 atmos høyttalerpakke Monitor Audio Bronze 200 atmos høyttalerpakke Monitor Audio Bronze 200 atmos høyttalerpakke Monitor Audio Bronze 200 atmos høyttalerpakke

Monitor Audio Bronze 200 pakke

Atmos hjemmekino høyttalere - Sort

Komplett atmos hjemmekino høyttalerpakke med Monitor Audio Bronze 200 fronthøyttaler, C150 senterhøyttaler, FX bakhøyttaler, AMS atmos-høyttaler og W10 subwoofer.

 

Tester av Monitor Audio Bronze 200: 

Stereopluss Monitor Audio Bronze 200 test review Stereopluss aarets produkt 2020-2021 Bronze 200 Home Cinema Choice Best Buy MA Bronze 200 Sound and Vision Top Pick MA Bronze 200

Varenr: 113772
26 990,-Tilbudspris
Førpris: 34 475,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Monitor Audio Bronze 200 - fronthøyttaler

 

Monitor Audio Bronze 200 er en relativt liten gulvstående høyttaler som er enkel å møblere med i de fleste stuer. Til tross for den møbleringsvennlige størrelsen gir høyttaleren et komplett lydbilde med både luft og åpenhet i tillegg til en imponerende stram og presis bass. Bronze 200 er bestykket med Monitor Audios anerkjente C-CAM mellomtone/bass elementer og C-CAM Gold Dome diskant. Med oppgraderingene i Monitor Audios 6 generasjon Bronze serie bringer Bronze 200 forfriskende liv til både film og musikk.

 

 • Høy byggekvalitet
 • Stilrent design
 • 2 x 5,5" C-CAM mellomtone/bass med Damped Concentric Mode (DCM)
 • 1 x 25mm C-CAM Gold Dome diskant med Uniform Dispersion Waveguide
 • HiVe II bassport i bakkant, tunet for enkel plassering
 • Outrigger fot stål. Velg mellom spikes og gummiføtter
 • Tekstilgrill med magnetfeste

 

6 Generasjon Bronze serie

Monitor Audios 6 generasjon Bronze serie er fullstendig redesignet og er en kraftig oppgradering av både lyd og byggekvalitet. Bronze serien er utstyrt med forbedrede elementer og kabinettdesign samt en ny Uniform Dispersion Waveguide som gir Monitor Audios C-CAM Gold Dome diskant en jevnere spredningskarakteristikk, bedre timing og en bredere spredning for et mer troverdig lydbilde.

 

 

 

Gold Dome C-CAM diskant

6 Generasjon Bronze serie benytter en videreutviklet variant av Monitor Audios Ceramic-Coated Aluminium Magnesium (C-CAM) Gold Dome diskant som er oppgradert med ny Uniform Dispersion Waveguide og drives av en kraftig neodymium magnet med høy flux-tetthet. Diskantens oppheng er optimalisert for å gi økt sensitivitet over 10 kHz slik at diskanten vil spille mer presist og gi deg mer detaljer i musikken. Huset bak diskanten er også forbedret, slik at man oppnår 37% mindre forvrengning under 4 kHz. Dette gir diskanten bedre arbeidsbetingelser slik at den gjengir høyere frekvenser med mindre forvrengning og renere lyd.

 

 

 

Uniform Dispersion Waveguide

Bronze seriens diskant sitter i en waveguide som har en nøye utregnet profil, beregnet ved hjelp av simuleringsverktøyet Finite Element Analysis. Dette forbedrer lyden på en rekke punkter:

 • Jevn spredningskarakteristikk: Diskanten har en mer kontrollert spredning av lyden utenfor aksen, slik at lytterposisjonen er mer fleksibel, siden den tonale balansen ikke endrer seg drastisk selv om du ikke sitter midt i «sweet-spot» mellom høyttalerne.
 • Forbedret timing: Waveguidens dybde lar diskantens talespole være posisjonert dypere inn i kabinettet slik at den er mer på linje med bass/mellomtone elementet. Dette gir bedre timing fordi lydbølgene fra diskant og bass/mellomtone treffer øret samtidig.
 • Lavere delefrekvens: Den økte effektiviteten i spredningskarakteristikken man får med waveguiden gjør at man kan benytte en lavere delefrekvens. Dette er spesielt nyttig på de større modellene, siden større elementer vil ha en smalere spredning når de spiller høyere opp i frekvens. Ved å dele diskantfrekvensen lavere kan man bevare den brede spredningskarakteristikken i resten av elementene slik at du kan nyte god musikk uansett hvor du oppholder deg i rommet.

 

 

Monitor Audio Bronze 200 gulvhøyttaler

 

C-CAM bass/mellomtone element

Bronze serien benytter C-CAM bass/mellomtone elementer som er forbedret med Damped Concentric Mode (DCM) teknologi. Dette lar høyttaleren spille fyldigere og dypere samtidig som den gjengir signalet presist med minimal forvrengning. C-CAM-materialet ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.

 

 

Monitor Audio Bronze 200 gulvhøyttaler

 

Damped Concentric Mode (DCM)

Monitor Audio har benyttet simuleringsverktøyet Finite Element Analysis for å optimalisere elementets geometri der membranen og opphenget overlapper. Resultatet er at opphenget jobber bedre sammen med membranen og lar denne spille med større presisjon og nøyaktighet.

 

 

Monitor Audio Bronze 200 gulvhøyttaler

 

Britisk Hi-Fi-design

Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

 

 

Monitor Audio Bronze C150 - senterhøyttaler

 

Monitor Audio Bronze C150 er senter-høttaleren som passer sammen med de andre høyttalerne i Bronze serien. Den er utstyrt med de samme elementene slik at lydbildet vil henge godt sammen med de andre høyttalerne i serien. Høyttaleren gir deg et god oppløst og detaljert lydbilde som gjengir all informasjonen i senter-kanalen tydelig og godt definert. Bronze C150 er bestykket med Monitor Audios anerkjente C-CAM mellomtone/bass elementer og C-CAM Gold Dome diskant. Med oppgraderingene i Monitor Audios 6 generasjon Bronze serie bringer Bronze 500 forfriskende liv til lydopoplevelsen, enten du ser på film eller et konstertopptak.

 

 • Høy byggekvalitet
 • Stilrent design
 • 2 x 5,5" C-CAM mellomtone/bass med Damped Concentric Mode (DCM)
 • 1 x 25mm C-CAM Gold Dome diskant med Uniform Dispersion Waveguide
 • Lukket kabinett, for mer presis gjengivelse ved plassering på en benk
 • Tekstilgrill med magnetfeste

 

Monitor Audio Bronze FX - bakhøyttaler

 

Monitor Audio Bronze FX er en dedikert bakhøyttaler i Bronze serien. Høyttaleren benytter bi-pol og di-pol prinsippet for å diffusere lyden som kommer fra bakhøyttalerne. Du kan velge hvilken konfigurasjon høyttaleren skal ha via en bryter på baksiden. Ved di-pol konfigurering spiller den ene diskanten i motsatt fase slik at lyden rett foran høyttaleren blir kansellert. Ved bi-pol konfigurasjon spiller begge diskantene i samme fase og lyden foran høyttaleren blir ikke kansellert. En di-pol konfigurasjon vil altså diffusere lyden mer. Bronze FX er utstyrt med 2 stk C-CAM Gold Dome diskanter og et C-CAM mellomtone/bass element.

 

 • Høy byggekvalitet
 • Stilrent design
 • 1 x 5,5" C-CAM mellomtone/bass med Damped Concentric Mode (DCM)
 • 2 x 25mm C-CAM Gold Dome diskant med Uniform Dispersion Waveguide
 • Vinklet baffel for optimal spredning
 • Velg mellom bi-pol og di-pol konfigurasjon
 • Lukket kabinett, for mer presis gjengivelse
 • Tekstilgrill med magnetfeste

 

Monitor Audio Bronze AMS - atmoshøyttaler

 

Monitor Audio Bronze AMS er Atmos-høyttaleren i Bronze serien. Høyttaleren gir deg et tredimensjonalt lydbilde ved å reflektere lyden fra taket eller den kan monteres på vegg oppunder taket som en høydekanal i ditt hjemmekino oppsett. Høyttaleren er dimensjonert for å passe perfekt på toppen av Bronze 200 eller Bronze 50. Bronze AMS er utstyrt med en C-CAM Gold Dome diskant og et C-CAM mellomtone/bass element.

 

 • Høy byggekvalitet
 • Stilrent design
 • 1 x 4" C-CAM mellomtone/bass med Damped Concentric Mode (DCM)
 • 1 x 25mm spesialtilpasset C-CAM Gold Dome diskant med Uniform Dispersion Waveguide
 • Dolby Atmos høyttaler
 • Kan plasseres på toppen av fronthøyttaleren eller monteres på vegg
 • Passer perfekt til Bronze 200 og Bronze 50
 • Enkel veggmontering med nøkkelhull feste
 • Lukket kabinett, for mer presis gjengivelse ved plassering på en benk

 

Monitor Audio Bronze W10 - subwoofer

 

Monitor Audio Bronze W10 er utstyrt med et 10" C-CAM basselement som spiller sammen med en 10" slavebass plassert på undersiden av kabinettet.  Det aktive elementet drives av en 220 watt klasse-D forsterker som sørger for presis og kontrollert bassgjengivelse.

 

 • 10" C-CAM basselement med lang slaglengde
 • 10" ABR slavebass
 • 220 watt klasse-D forsterker med Switch Mode strømforsyning

 

6 Generasjon Bronze serie

Monitor Audios 6 generasjon Bronze serie er fullstendig redesignet og er en kraftig oppgradering av både lyd og byggekvalitet. Bronze serien er utstyrt med forbedrede elementer og kabinettdesign. Ved å redusere den bevegelige massen og tune systemet for å oppnå bedre transientrespons, vil W10 spille med bedre punch og presisjon. Redusert bevegelig masse og forbedrede gummiføtter sørger for at mer av energien blir overført i rommet heller enn at den forplanter seg i gulvet.

 

 

Monitor Audio Bronze W10

 

 

C-CAM basselementer

C-CAM-materialet (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering) ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner og Monitor Audio har raffinert bruken av dette materialet i sine mellomklassehøyttalere over flere år. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.

 

 

Monitor Audio Bronze W10

 

 

ABR (Auxilary Bass Radiator)

ABR er i praksis en slavebass. Når man har et lukket kabinett med lite volum får man ofte en stram og presis bass, men man vil ofte mangle fylden man får fra større kabinetter med bassport. Ved å benytte slavebasser "lurer" man det aktive elementet og subwooferen oppfører seg som om kabinettet er mye større. Det aktive elementet beveger seg som et stempel i det lukkede kabinettet og lufttrykket setter slavebassene i bevegelse. Ved å benytte slavebassprinsippet unngår man ulyder fra bassporter og man kan benytte et mindre kabinett og fremdeles få en fyldig bassrespons.

 

 

Monitor Audio Bronze W10

 

Teknisk info

Monitor Audio Bronze 200

 

System Format 2,5-way
Frequency response (-6dB)
Free field In room

45 Hz – 25 kHz

35 Hz – 30 kHz

Sensitivity (2.83v @ 1m) 88 dB
Nominal impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 4.4 Ohms
Maximum SPL 112 dBA (pair)
Power Handling (RMS) 120 W
Recommended Amplifier Requirements 40 – 120 W
Bass Alignment Bass reflex Dual HiVe II port system
Crossover Frequency

700 Hz

2,4 kHz

Drive Unit Complement

2 x 5,5” C-CAM mid-bass driver

1 x 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter with UD Waveguide

External Dimensions including Grille and Terminals (H x W x D) 886 x 166 x 268 mm
External Dimensions including Outrigger Feet and Spikes (H x W x D) 909 x 229 x 304 mm
Weight (Each) 12.8 kg
Linker

Produsent

Manual

 

Monitor Audio Bronze C150

 

System Format 2-way
Frequency response (-6dB)
Free field In room

83 Hz – 25 kHz

66 Hz – 30 kHz

Sensitivity (2.83v @ 1m) 88 dB
Nominal impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 4,3 Ohms
Maximum SPL 109 dBA (each)
Power Handling (RMS) 120 W
Recommended Amplifier Requirements 30 – 120 W
Bass Alignment Sealed cabinet
Crossover Frequency 2,7 kHz
Drive Unit Complement

2 x 5,5” C-CAM mid-bass driver

1 x 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter with UD Waveguide

External Dimensions including Grille and Terminals (H x W x D) 166 x 451 x 228 mm
External Dimensions including Outrigger Feet and Spikes (H x W x D) N/A
Weight (Each) 7.0 kg
Linker

Produsent

Manual

 

Monitor Audio Bronze FX

 

System Format 2-way
Frequency response (-6dB)
Free field In room

88 Hz – 25 kHz

74 Hz – 30 kHz

Sensitivity (2.83v @ 1m) 86 dB
Nominal impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 4 Ohms
Maximum SPL 108 dBA (pair)
Power Handling (RMS) 80 W
Recommended Amplifier Requirements 20 – 80 W
Bass Alignment Sealed cabinet
Crossover Frequency 2,8 kHz
Drive Unit Complement

1 x 5,5” C-CAM mid-bass driver

2 x 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter with UD Waveguide

External Dimensions including Grille and Terminals (H x W x D) 287 x 284 x 124 mm
External Dimensions including Outrigger Feet and Spikes (H x W x D) N/A
Weight (Each) 3.9 kg
Linker

Produsent

Manual

 

Monitor Audio Bronze AMS

 

System Format 2-way
Frequency response (-6dB)
Free field In room

120 Hz – 25 kHz

105 Hz – 30 kHz

Sensitivity (2.83v @ 1m) 86 dB
Nominal impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 4 Ohms
Maximum SPL 107 dBA (pair)
Power Handling (RMS) 60 W
Recommended Amplifier Requirements 10 – 60 W
Bass Alignment Sealed cabinet
Crossover Frequency 2,5 kHz
Drive Unit Complement

1 x 4” C-CAM mid-bass driver

1 x 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter with optimised Waveguide*

* Waveguide optimised to comply with Dolby Atmos® directivity targets

External Dimensions including Grille and Terminals (H x W x D) 152 x 166 x 242 mm
External Dimensions including Outrigger Feet and Spikes (H x W x D) N/A
Weight (Each) 2.5 kg
Linker

Produsent

Manual

 

Monitor Audio Bronze W10

 

System Format

Long-throw 10" driver featuring ‘dished’ C-CAM cone

10" flat panel ABR (Auxiliary Bass Radiator)

18 mm M.D.F. internally braced construction

Lower Frequency Limit 34 Hz (-6 dB)
Upper Frequency Limit 50 – 120 Hz with 24 dB/Octave
Drive Unit Complement 1 x 250 mm (10") C-CAM subwoofer driver featuring a 2" long throw voice coil
Linear Driver Excursion 17 mm peak to peak
Amplifier Output 220 W
Amplifier Classification Class D with high current Switch mode power supply (SMPSU)
Phase Control 0 Degrees & 180 Degree pure Invert
Low Pass Filter Alignment 2nd order (12 dB/Octave), from 40 Hz to 120 Hz
Equalisation DSP 3 pre-set modes: Music, Movie, Impact
Auto Sensing

Line Level >3mV

Auto Standby feature after 20 mins

Audio Input/Outputs

LFE unbalanced input RCA

Stereo unbalanced inputs RCA

Input Impedance 20 kOhms input impedance
12 V Trigger

3.5 mm mono mini-jack

6 V threshold

Electrical Certifications CE / CB / ETL / Fcc / CCC / ErP (Energy saving compliant)
Mains Input Voltage 100 – 120 Vac 50 – 60 Hz / 220 – 240 Vac 50 – 60 Hz (Manually selected)
Power Consumption Maximum 300 W, Standby <0.5 W (ErP compliance)
Fuse Type 20 mm T4AL 250 VAC
External Dimensions (Including Amp, Drivers and Terminals (H x W x D)) 321 x 321 x 364 mm
External Dimensions (Including Amp, Drivers, Terminals and Feet (H x W x D)) 366.5 x 321 x 364 mm
Weight (unpacked) 13.4 kg
Linker

Produsent

Manual

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
146748