103806 103806 103806 103806 103806 103806

Monitor Audio Monitor 50

Stativhøyttaler - Hvit

Monitor 50 er en kompakt høyttaler som er spesielt konstruert for å plasseres i en bokhylle. Til tross for sin beskjedne størrelse leverer den overraskende stor lyd til å være en så liten høyttaler. De oransje elementene gir høyttaleren et friskt uttrykk eller man kan la frontgrillen stå på for et diskret utseende. Pris pr par.

 

Hi Fi Choice Monitor Audio Monitor 50 AVForums Monitor Audio Monitor 50

Varenr: 127772
2 995,-
-+
Bestillingsvare (21 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Den moderne kvadratiske kabinettfronten gjør Monitor 50 til den ideelle bokhylle-høyttaleren. Ved å plassere den 25mm C-CAM-diskanten og den 5,5" store MMP II bassdriveren i hvert sitt hjørne har man klart å redusere kabinettstørrelsen og gi høyttaleren et unikt utseende. Det kompakte kabinettet, høyttalerelementene og bassporten på høyttalerens bakside er spesielt konstruert for å spille godt ved en plassering der høyttaleren blir satt tett inntil en vegg. De gullforgylte høyttaler-terminalene sørger for god kontakt over lang tid uten at kontaktflaten korroderer.

 

  • Oransje MMP II basselement
  • Lettdreven høyttaler (8 ohm)
  • Black C-CAM diskant
  • 5,5" MMP II basselement
  • HiVe II bassport

 

Black C-CAM diskant

Black C-CAM-diskanten er basert på Gold Dome C-CAM diskanten fra Monitor Audios prisvinnende Bronze serie (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering). Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøy for å gi optimal ytelse og svært lineær frekvensrespons som strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk- og filmformater i HD-oppløsning. 

 

 

MMP II

Elementer som er produsert med materialet Metal Matrix Polymer har en polypropylenbase som er forsterket med metallpartikler for å gjøre membranen stiv og responsiv. Membranen blir støpt under høyt trykk, og tykkelsen på membranen blir modifisert på strategiske steder for å gi elementet optimal stivhet.

 

Monitor Audio Monitor 50 stativhøyttaler

 

HiVe II 

Bassportteknologien HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) har en riflet struktur som lar luften bevege seg mer effektivt og reduserer turbulens i porten. Resultatet er en stram og presis bassgjengivelse med mindre farging av lyden enn fra en tradisjonell bassport.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Gruppe 2 Høyttalere
Gruppe 3 Stativhøyttaler
Merke Monitor Audio


System Format

2 Way

Frequency Response

55 Hz – 30 kHz

Sensitivity (1W@1M)

87 dB

Nominal Impedance

8 ohms

Maximum SPL

109 dBA

Power Handling (RMS)

70 W

Recommended Amplifier Requirements

15 – 70 W

Cabinet Design

Rear ported bass reflex with HiVe II port technology

Drive Unit Complement

  • 1 x 51/2" MMP II bass mid-range
  • 1 x 25 mm black C-CAM tweeter

Crossover Frequency

2.8 kHz

External Dimensions (Including Grille (H x W x D))

206 x 206 x 237.8 mm

Weight

3.56 kg 
Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
103806