home Meny close
menu Meny

Rotel RC-1572 forforsterker med DAC - Sort

Rotel RC-1572 er en komplett forforsterker for moderne behov. I tillegg til en påkostet DAC med høykvalitets komponenter har forsterkeren balanserte og ubalanserte analoginnganger, så vel som en dedikert platespillerinngang. I tillegg finnes en Bluetooth-tilkobling med AptX for strømming i CD-kvalitet.

AKM premium 32-bit/768 kHz DAC

Balansert XLR

Bluetooth AptX

kr 11 990,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 126899
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Rotel RC-1572 forforsterker med DAC - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • Harmonisk forvrengning (THD): < 0,004% (20 Hz - 20 kHz)
 • Frekvensrespons:
  • 10 Hz - 100 kHz (+/-0,3dB, linjeinnganger)
  • 20 Hz - 20 kHz (+/-0,5dB, digitale innganger)
  • 20 Hz - 20 kHz (+/-0,3dB, platespillerinngang)
 • Støy/signalforhold:
  • 110 dB (linjeinnganger)
  • 100 dB (digitale innganger)
  • 80 dB (platespillerinngang)
 • Strømforbruk: 35 Watt (< 0,5 Watt standby)
 • Dimensjoner (B x H x D): 431 x 99 x 338 mm
 • Vekt: 7,4 kg
Beskrivelse

Detaljer

Rotel RC-1572 er en komplett forforsterker for moderne behov. I tillegg til en påkostet DAC med høykvalitets komponenter har forsterkeren balanserte og ubalanserte analoginnganger, så vel som en dedikert platespillerinngang. I tillegg finnes en Bluetooth-tilkobling med AptX for strømming i CD-kvalitet.


Audiofil konstruksjon


Nye RC-1572 er en markant oppgradering fra sin forgjenger 1570, og henter mange elementer fra toppmodellen RC-1590. Blant annet har den fått samme påkostede DAC-chip fra AKM, med signaldybde på hele 32 bit/768 kHz. I tillegg har RC-1572 nå fått reléstyrt kildevalg, for å separere signalene best mulig og sørge for støyfri signalvei.


RC-1572 har en stor ringkjernetransformator som sørger for riktig og stabil strøm til alle deler av forsterkeren, og komponenter i kretsene er nøye utvalgt for å gi den beste ytelsen. I tillegg er alle signalveier rutet fysisk på en måte som gjør at de unngår forstyrelser fra andre komponenter, og oppnår et imponerende støy/signal-forhold. Dette sørger for en gjengivelse full av detaljer og dynamikk.


Moderne brukervennlighet


RC-1572 gir deg stor fleksibilitet i tilkoblingen for både digitale og analoge kilder. To koaksiale og to optiske innganger, samt en USB-inngang fra PC, gir de digitale kildene dine tilgang til den avanserte DAC'en. USB-inngangen støtter oppløsninger helt opp til 32 bit/384 kHz samt DSD. Alle digitalinngangene kan konfigureres med fast inngangsvolum slik at du enkelt kan bruke dem med kilder som har egen volumkontroll. Bluetooth med AptX lar deg enkelt strømme trådløst rett fra mobil eller nettbrett.


På den analoge siden har RC-1572 et sett balanserte XLR-innganger, samt hele fire ubalanserte innagnger. Den ene av disse er en platespillerinngang for moving magnet pickuper, slik at du kan nyte platene dine uten ekstra tilbehør.Du finner også både balanmserte og ubalanserte utganger for tilkobling av effekttrinn, i tillegg til dedikert subwoofer-utgang.


 

Følg oss