Klipsch Reference Premiere RP-500C Senterhøyttaler - Sort Klipsch Reference Premiere RP-500C Senterhøyttaler - Sort Klipsch Reference Premiere RP-500C Senterhøyttaler - Sort Klipsch Reference Premiere RP-500C Senterhøyttaler - Sort

Klipsch Reference Premiere RP-500C

Senterhøyttaler - Sort

Klipsch RP-500C er en kompakt senterhøyttaler med doble 5,25" Cerametallic bassenheter som gir høy effektivitet, lav forvregning og imponerende dynamikk! Tractrix horn i kombinasjon med titanium membran gir superdetaljert diskant.
Varenr: 128975
4 390,-Tilbudspris
Førpris: 5 490,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere benytter nyutviklede Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

  • Senterhøyttaler
  • 2 stk. 5,25" Cerametallic elementer
  • 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
  • Kont. effektpåtrykk: 100 watt RMS
  • Maks. spisseffekt: 400 watt
  • Høy effektivitet med følsomhet på 96 dB ved 1 watt / 1 meter
  • Impedans på 8 ohm
  • Frekvensgang: 60 Hz – 25 kHz (+/-3dB)

 

 

 

Tractrix diskanthorn

Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

 

 

Klipsch RP-500C Premiere II senterhøyttaler

 

Cerametallic basselement

RP-500C er utstyrt med 2 stk 5,25" Cerametallic bass/mellomtone elementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

 

Klipsch RP-500C Premiere II senterhøyttaler

 

Tractrix bassport

Klipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse. Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill.

 

 

Klipsch RP-500C Premiere II senterhøyttaler

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

 

Klipsch RP-500C Premiere II senterhøyttaler

 

Teknisk info
FREQUENCY RESPONSE 60-25kHz +/- 3dB
SENSITIVITY 96dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 100W/400W
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms compatible
CROSSOVER FREQUENCY 1800Hz
HIGH FREQUENCY DRIVER 1” Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid, Cross-Section Tractrix® Horn
LOW FREQUENCY DRIVER Dual 5.25” Cerametallic™ Cone Woofers
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via rear-firing Tractrix® Port
INPUTS  Single Binding Posts
HEIGHT 17.3 cm
WIDTH 47 cm
DEPTH 22.3 cm
WEIGHT 8.2 kg
ACCESSORIES Rubber Feet (4)
DOWNLOADS

Manual

Spec Sheet

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102320